Welkom bij de nieuwe website van Susan AretzDe afgelopen maanden hebben we achter de schermen kneiterhard gewerkt aan mijn nieuwe site; SusanAretz.nl. Deze nieuwe website brengt Smulpaapje en Carpefckndiem onder één dak. Het begin is er, want alle content die voorheen op Carpefckndiem.nl stond vind je vanaf vandaag op deze plek.

Je krijgt daarmee meteen ook een indruk van wat je – met uitzondering van Smulpaapje – allemaal kunt verwachten. Uiteraard is de stijl van de website helemaal nieuw, maar er zijn ook meerdere nieuwe rubrieken.

Binnenkort wordt ook alle content van Smulpaapje.nl aan de site toegevoegd. Dat heeft iets meer voeten in de aarde gezien de hoeveelheid artikelen die daar sinds 2012 op zijn geplaatst.

Maar neem voor nu even rustig een kijkje en laat me vooral weten wat je er van vindt!

Gepubliceerd op 2 april 2020


1 reactie

  1. Gwen Smits schreef:

    Super leuke nieuwe website, Susan! Je levenszin en drive spatten er van af! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]