Welkom bij de nieuwe website van Susan Aretz



De afgelopen maanden hebben we achter de schermen kneiterhard gewerkt aan mijn nieuwe site; SusanAretz.nl. Deze nieuwe website brengt Smulpaapje en Carpefckndiem onder één dak. Het begin is er, want alle content die voorheen op Carpefckndiem.nl stond vind je vanaf vandaag op deze plek.

Je krijgt daarmee meteen ook een indruk van wat je – met uitzondering van Smulpaapje – allemaal kunt verwachten. Uiteraard is de stijl van de website helemaal nieuw, maar er zijn ook meerdere nieuwe rubrieken.

Binnenkort wordt ook alle content van Smulpaapje.nl aan de site toegevoegd. Dat heeft iets meer voeten in de aarde gezien de hoeveelheid artikelen die daar sinds 2012 op zijn geplaatst.

Maar neem voor nu even rustig een kijkje en laat me vooral weten wat je er van vindt!

Gepubliceerd op 2 april 2020


1 reactie

  1. Gwen Smits schreef:

    Super leuke nieuwe website, Susan! Je levenszin en drive spatten er van af! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.