Welkom bij de nieuwe website van Susan AretzDe afgelopen maanden hebben we achter de schermen kneiterhard gewerkt aan mijn nieuwe site; SusanAretz.nl. Deze nieuwe website brengt Smulpaapje en Carpefckndiem onder één dak. Het begin is er, want alle content die voorheen op Carpefckndiem.nl stond vind je vanaf vandaag op deze plek.

Je krijgt daarmee meteen ook een indruk van wat je – met uitzondering van Smulpaapje – allemaal kunt verwachten. Uiteraard is de stijl van de website helemaal nieuw, maar er zijn ook meerdere nieuwe rubrieken.

Binnenkort wordt ook alle content van Smulpaapje.nl aan de site toegevoegd. Dat heeft iets meer voeten in de aarde gezien de hoeveelheid artikelen die daar sinds 2012 op zijn geplaatst.

Maar neem voor nu even rustig een kijkje en laat me vooral weten wat je er van vindt!

Gepubliceerd op 2 april 2020


1 reactie

  1. Gwen Smits schreef:

    Super leuke nieuwe website, Susan! Je levenszin en drive spatten er van af! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!