Weekend tip – Plat du Boer



Tijdens een lunch of diner proef je wat er ter plaatse gemaakt is en direct van de boerderij komt. Per keer kan dat verschillen. Wat er iedere keer wel standaard gebeurt is dat je voorafgaand met elkaar op de boerderij iets onderneemt. Wat die activiteit is hoor je ter plaatse. Maar dat kan een rondleiding over de boerderij zijn. Of misschien halen jullie wel samen met de boer de beesten binnen. Super leuk dus ook om je kind(eren) mee naar toe te nemen.

Organisatie

MOES is een restaurant waar het eten én interieur uit de buurt komt en Lekker Lokaal het boek van Jobien Groen. Dit boek staat vol met (boeren)adresjes rondom Amsterdam, fietsroutes en recepten.

Op de volgende data en plekken is er nog een Plat du Boer

Kosten en hoe te reserveren

uitgebreide lunch incl koffie of thee: 19,50 euro pp
12.00-13.00 activiteit, 13.00-15.00 lunch; aanschuiven wanneer je komt

drie gangen diner incl koffie of thee: 32.50 pp
17.00-18.00 activiteit, 18.00-21.00 diner; wees op tijd om niets te missen

Kinderen tot 18 jaar betalen hun leeftijd in euro’s!

Zowel voor de lunch als het diner is er plek voor 50 personen. Bij goed weer zitten we buiten in het weiland of de boomgaard, bij slecht weer eten we binnen. Reserveren gewenst via platduboer@totmoes.nl. Vermeld je naam, het aantal personen, de dag en de tijd.

Gepubliceerd op 4 augustus 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.