Weekend tip – Plat du BoerTijdens een lunch of diner proef je wat er ter plaatse gemaakt is en direct van de boerderij komt. Per keer kan dat verschillen. Wat er iedere keer wel standaard gebeurt is dat je voorafgaand met elkaar op de boerderij iets onderneemt. Wat die activiteit is hoor je ter plaatse. Maar dat kan een rondleiding over de boerderij zijn. Of misschien halen jullie wel samen met de boer de beesten binnen. Super leuk dus ook om je kind(eren) mee naar toe te nemen.

Organisatie

MOES is een restaurant waar het eten én interieur uit de buurt komt en Lekker Lokaal het boek van Jobien Groen. Dit boek staat vol met (boeren)adresjes rondom Amsterdam, fietsroutes en recepten.

Op de volgende data en plekken is er nog een Plat du Boer

Kosten en hoe te reserveren

uitgebreide lunch incl koffie of thee: 19,50 euro pp
12.00-13.00 activiteit, 13.00-15.00 lunch; aanschuiven wanneer je komt

drie gangen diner incl koffie of thee: 32.50 pp
17.00-18.00 activiteit, 18.00-21.00 diner; wees op tijd om niets te missen

Kinderen tot 18 jaar betalen hun leeftijd in euro’s!

Zowel voor de lunch als het diner is er plek voor 50 personen. Bij goed weer zitten we buiten in het weiland of de boomgaard, bij slecht weer eten we binnen. Reserveren gewenst via platduboer@totmoes.nl. Vermeld je naam, het aantal personen, de dag en de tijd.

Gepubliceerd op 4 augustus 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.