Weekend tip – Plat du BoerTijdens een lunch of diner proef je wat er ter plaatse gemaakt is en direct van de boerderij komt. Per keer kan dat verschillen. Wat er iedere keer wel standaard gebeurt is dat je voorafgaand met elkaar op de boerderij iets onderneemt. Wat die activiteit is hoor je ter plaatse. Maar dat kan een rondleiding over de boerderij zijn. Of misschien halen jullie wel samen met de boer de beesten binnen. Super leuk dus ook om je kind(eren) mee naar toe te nemen.

Organisatie

MOES is een restaurant waar het eten én interieur uit de buurt komt en Lekker Lokaal het boek van Jobien Groen. Dit boek staat vol met (boeren)adresjes rondom Amsterdam, fietsroutes en recepten.

Op de volgende data en plekken is er nog een Plat du Boer

Kosten en hoe te reserveren

uitgebreide lunch incl koffie of thee: 19,50 euro pp
12.00-13.00 activiteit, 13.00-15.00 lunch; aanschuiven wanneer je komt

drie gangen diner incl koffie of thee: 32.50 pp
17.00-18.00 activiteit, 18.00-21.00 diner; wees op tijd om niets te missen

Kinderen tot 18 jaar betalen hun leeftijd in euro’s!

Zowel voor de lunch als het diner is er plek voor 50 personen. Bij goed weer zitten we buiten in het weiland of de boomgaard, bij slecht weer eten we binnen. Reserveren gewenst via platduboer@totmoes.nl. Vermeld je naam, het aantal personen, de dag en de tijd.

Gepubliceerd op 4 augustus 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 september 2023
Vijgen kruimel muffin
 
Vijgen-kruimel muffins

Appel-kruimel muffins kennen we nu wel. Dit eenvoudige recept voor vijgen-kruimel muffins is een perfect recept voor zoete herfsttraktaties.
4 september 2023
Caponata recept
 
Siciliaanse Caponata Recept, een mediterraanse favoriet

Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
17 augustus 2023
onigiri met makreel
 
Onigiri met gerookte makreel

Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
31 juli 2023
american pancakes
 
American blueberry pancakes

De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
28 juli 2023
risotto basisrecept
 
Risotto, een eenvoudig basisrecept

Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
28 juli 2023
recept pasta carbonara
 
Klassieke pasta Carbonara

Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!