Wat lunchen we vandaag? – nog 3 weken!
Inkijkexemplaar Wat lunchen we vandaag?
En met het online gaan van dit inkijkexemplaar krijgen jullie eigenlijk voor het eerst écht te zien wat de stijl van het boek wordt. En dat is naast super gaaf, ook megaspannend. Nog 3 weken te gaan en dan is ‘ie er echt. Tellen jullie mee af?!
Gepubliceerd op 20 augustus 2017
Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.