Volop discussie over kindermenu’sKarige kindermenu’s

In België constateerde Horeca Vlaanderen dat het toch wel droevig is gesteld met de kindermenu’s en dat zij restaurants gaan adviseren hoe dat verbeterd kan worden. Een nobel streven. En wellicht wordt het rap daarna tijd voor een Belgische variant van Smulpaapje. Wij houden ons aanbevolen. Maar er was nog meer discussie.

Kinderen en eten

Want ook in Schotland volop discussie over kinderen en eten. Niet alleen vanuit het smakelijke perspectief. Maar daar is uit onderzoek gebleken dat kinderen die dezelfde maaltijd eten als hun ouders gezonder zijn dan kinderen die aangepaste menu’s krijgen.

Goed voorbeeld doet goed volgen

Wat ons betreft zijn beide voorbeelden koren op de Smulpaapje molen. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe makkelijk het is om met een paar kleine aanpassingen kinderen mee te laten eten. Alle 157 restaurants op onze site laten wat dat betreft het goede voorbeeld zien!

Gepubliceerd op 8 september 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.
6 juni 2024
recept knoflookgarnalen bbq
 
Knoflookgarnalen van de BBQ

Dit is een recept voor knoflookgarnalen van de barbecue. Een heerlijk zomers borrelhapje, dat je in een handomdraai maakt.