Volop discussie over kindermenu’sKarige kindermenu’s

In België constateerde Horeca Vlaanderen dat het toch wel droevig is gesteld met de kindermenu’s en dat zij restaurants gaan adviseren hoe dat verbeterd kan worden. Een nobel streven. En wellicht wordt het rap daarna tijd voor een Belgische variant van Smulpaapje. Wij houden ons aanbevolen. Maar er was nog meer discussie.

Kinderen en eten

Want ook in Schotland volop discussie over kinderen en eten. Niet alleen vanuit het smakelijke perspectief. Maar daar is uit onderzoek gebleken dat kinderen die dezelfde maaltijd eten als hun ouders gezonder zijn dan kinderen die aangepaste menu’s krijgen.

Goed voorbeeld doet goed volgen

Wat ons betreft zijn beide voorbeelden koren op de Smulpaapje molen. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe makkelijk het is om met een paar kleine aanpassingen kinderen mee te laten eten. Alle 157 restaurants op onze site laten wat dat betreft het goede voorbeeld zien!

Gepubliceerd op 8 september 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 september 2023
Vijgen kruimel muffin
 
Vijgen-kruimel muffins

Appel-kruimel muffins kennen we nu wel. Dit eenvoudige recept voor vijgen-kruimel muffins is een perfect recept voor zoete herfsttraktaties.
4 september 2023
Caponata recept
 
Siciliaanse Caponata Recept, een mediterraanse favoriet

Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
17 augustus 2023
onigiri met makreel
 
Onigiri met gerookte makreel

Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
31 juli 2023
american pancakes
 
American blueberry pancakes

De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
28 juli 2023
risotto basisrecept
 
Risotto, een eenvoudig basisrecept

Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
28 juli 2023
recept pasta carbonara
 
Klassieke pasta Carbonara

Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!