Voer voor discussieEchter, vanaf het begin van Smulpaapje hebben we uitdrukkelijk gezegd dat als mensen hun kinderen een standaard kindermenu willen laten eten, ze dat vooral moeten doen. Wie zijn wij om te zeggen dat dat niet mag?! Wat wij wél willen is zorgen dat er een andere keuze is, en dat de norm niet voor iedereen geldt. Dat is altijd de filosofie van Smulpaapje geweest.

Kinderen en voeding

En dat geldt ook voor onze berichten over kinderen en voeding. Zijn we daarmee anti-Voedingscentrum, anti-suiker of anti-friet? Volmondig en oprecht, nee! Iedereen maakt zijn eigen keuzes. En zo hoort het ook. We willen jullie echter wel inspireren, informeren en verschillende kanten van het spectrum laten zien. Meestal luchtig, soms ook kritisch. Met berichten over onderzoeken, leuke lunchalternatieven, maar ook met eigen recepten in Smulpaapje kookt!.

En discussie zal er altijd blijven. Waar er voorstanders zijn, zijn er tegenstanders. Ga ook vooral het gesprek met elkaar aan. Lees, ben nieuwsgierig, kijk waar je eten vandaan komt. Uiteindelijk willen we allemaal het beste voor onze kinderen.

Gepubliceerd op 11 juni 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.