Vernieuwde Smulpaapje.nl gelanceerd!Uit eten gaan is voor iedereen een feestje, ook voor de kleinste gast. In veel restaurants staan helaas de befaamde friet, kroket of kipnuggets nog prominent op het (kinder) menu. Smulpaapje vindt het belangrijk dat kinderen ervaren dat lekker, goed en gezond eten hand in hand gaan. Daarom biedt Smulpaapje restaurants, die kinderen als gast serieus nemen, middels de site een podium. 

Smulpaapje voor restaurants

Smulpaapje biedt  – als enige in Nederland – restaurants de kans zich te onderscheiden met het menu voor hun kleinste gasten. Op Smulpaapje.nl staan alleen die restaurants die méér bieden dan de bekende kip, patat en appelmoes. Dat kan met een mooie, eigen kinderkaart zijn of met aangepaste kinderporties van het volwassenmenu.  

Smulpaapje voor gasten

Gasten zien via Smulpaapje.nl snel waar ze, door heel Nederland, goed en lekker met hun kinderen uit eten kunnen. En dat vinden ze belangrijk, zo blijkt uit de bezoekcijfers en de groeiende, betrokken community op Twitter en Facebook.

Crowdfunding

De vernieuwde website is mede gefinancierd door een crowdfundingactie, waarbij ruim
€ 3.000 werd gedoneerd. Donateurs worden als dank hiervoor op de nieuwe website vermeld in de ‘Hall of Taste’.

Smulpaapje: klaar voor de toekomst

Met de nieuwe website is Smulpaapje.nl in één klap volwassen geworden en klaar voor de toekomt. De vormgeving is vernieuwd; er kunnen reviews geschreven worden en gasten kunnen,  dankzij de goede zoekmachine, in no time een geschikt restaurant vinden in hun regio.  Smulpaapje verwacht het huidige aanbod aan restaurants dan ook in sneltreinvaart verder uit te breiden en uit te groeien tot dé website waar je op kijkt als je met kinderen lékker uit eten wilt.

Gepubliceerd op 5 juni 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.