Urban winery Lindeman’s 21-23 septemberLindeman's Urban Winery in Hoxton Amsterdam

Wil je wel een keer een wijngaard bezoeken, maar is het je te ver, geen tijd of andere redenen? Nu is je kans, want je van 21-23 september aanstaande is er de Urban Winery van Lindeman's wijnen. Een stadswijngaard in hartje Amsterdam, namelijk in het te gekke Hoxton hotel.

De Urban Winery is een initiatief van wijnmaker Lindeman’s, die dit jaar zijn 175-jarig bestaan viert. De stadswijngaard is dit weekend de perfecte plek om met vrienden of familie te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de mooie dingen van het leven, zoals een fijn glas wijn. En dat Lindeman's wijnen lekker zijn ontdekte ik een tijdje terug al! (zie artikel)

Carpefckndiem in volle glorie

Ik start mijn verjaardagsweekend vrijdagmiddag met een fijn glas wijn bij de opening van deze te gekke stadswijngaard. Jij kunt er vrijdag vanaf 19u ook terecht. Ik zeg, doen! Meer informatie over het event vind je hier.

Gepubliceerd op 19 september 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]