Urban winery Lindeman’s 21-23 septemberLindeman's Urban Winery in Hoxton Amsterdam

Wil je wel een keer een wijngaard bezoeken, maar is het je te ver, geen tijd of andere redenen? Nu is je kans, want je van 21-23 september aanstaande is er de Urban Winery van Lindeman's wijnen. Een stadswijngaard in hartje Amsterdam, namelijk in het te gekke Hoxton hotel.

De Urban Winery is een initiatief van wijnmaker Lindeman’s, die dit jaar zijn 175-jarig bestaan viert. De stadswijngaard is dit weekend de perfecte plek om met vrienden of familie te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de mooie dingen van het leven, zoals een fijn glas wijn. En dat Lindeman's wijnen lekker zijn ontdekte ik een tijdje terug al! (zie artikel)

Carpefckndiem in volle glorie

Ik start mijn verjaardagsweekend vrijdagmiddag met een fijn glas wijn bij de opening van deze te gekke stadswijngaard. Jij kunt er vrijdag vanaf 19u ook terecht. Ik zeg, doen! Meer informatie over het event vind je hier.

Gepubliceerd op 19 september 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.