Up close & personal – introWaarom Up close & personal?

Op Carpefckndiem gaat het vooral over alles wat ik mooi, leuk en lekker vind. Het is grotendeels een reflectie van mijn leven, in al zijn facetten. Food, fashion, beauty, reizen. Noem maar op. Maar ik vind het eigenlijk ook wel een plek waar ik meer persoonlijk kan zijn. Mezelf meer kan laten zien. Dichterbij. Upclose & personal dus.

Work – life balance

En dat vind ik doodeng. Maar echt. Het is heerlijk om bezig te zijn met de mooie aspecten van het leven. Maar er is ook nog zoveel meer. Hoe doe ik dat nou, een eigen bedrijf up & running houden. Zeker in combinatie met een gezin. Wat zijn de valkuilen? Wat heb ik geleerd? Maar ook hoe het leven verandert na je 40e. Het is iets dat me bezighoudt. En ik ben ongetwijfeld niet de enige…

Toffe veertigers

Al die dingen wil ik met jullie gaan delen. Op deze pagina, die dan ook niet voor niks Up close & personal heet. De onderwerpen zullen per keer anders zijn. Afhankelijk van mijn gemoed, afhankelijk van de omstandigheden, wanneer me iets opvalt of wanneer ik denk dat jullie er misschien ook wat aan hebben. Ook lijkt het me leuk om andere toffe veertigers aan het woord te laten. Die gaan hier dus ook een plekje krijgen.

Eetdagboek

Een van de verzoeknummers van jullie (op Instagram) was om een eetdagboekje bij te houden. Dat heb ik welgeteld één dag gedaan en toen besloten dat er ook dingen zijn die ik niet één op één hoef te delen, haha. Niet omdat je niet mag weten wat ik eet, dat zien jullie toch bijna allemaal online, maar omdat eetdagboekjes wat mij betreft niets aan interactie bijdragen.

Disqus

Deze eerste blog is nog zonder de mogelijkheid te reageren. Dat verandert binnenkort, want dan wordt de tool Disqus aan Carpefckndiem toegevoegd. Hiermee is het mogelijk te reageren, zonder dat ik daarvoor jullie emailadressen nodig heb (leuk joh, zo’n AVG). Websites als CNN, Fox News e.d. gebruiken het ook. Je hoort het zodra dat kan.

Verzoeknummers?

Heb je onderwerpen trouwens waar je meer over wil lezen, op Instagram kun je nu natuurlijk al een reactie achterlaten op de post die ik daar over Up Close & Personal heb gemaakt! Fijn weekend x

foto: Rinze Vegelien (the Cooking Resolution)

Gepubliceerd op 16 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.