Up close & personal – introWaarom Up close & personal?

Op Carpefckndiem gaat het vooral over alles wat ik mooi, leuk en lekker vind. Het is grotendeels een reflectie van mijn leven, in al zijn facetten. Food, fashion, beauty, reizen. Noem maar op. Maar ik vind het eigenlijk ook wel een plek waar ik meer persoonlijk kan zijn. Mezelf meer kan laten zien. Dichterbij. Upclose & personal dus.

Work – life balance

En dat vind ik doodeng. Maar echt. Het is heerlijk om bezig te zijn met de mooie aspecten van het leven. Maar er is ook nog zoveel meer. Hoe doe ik dat nou, een eigen bedrijf up & running houden. Zeker in combinatie met een gezin. Wat zijn de valkuilen? Wat heb ik geleerd? Maar ook hoe het leven verandert na je 40e. Het is iets dat me bezighoudt. En ik ben ongetwijfeld niet de enige…

Toffe veertigers

Al die dingen wil ik met jullie gaan delen. Op deze pagina, die dan ook niet voor niks Up close & personal heet. De onderwerpen zullen per keer anders zijn. Afhankelijk van mijn gemoed, afhankelijk van de omstandigheden, wanneer me iets opvalt of wanneer ik denk dat jullie er misschien ook wat aan hebben. Ook lijkt het me leuk om andere toffe veertigers aan het woord te laten. Die gaan hier dus ook een plekje krijgen.

Eetdagboek

Een van de verzoeknummers van jullie (op Instagram) was om een eetdagboekje bij te houden. Dat heb ik welgeteld één dag gedaan en toen besloten dat er ook dingen zijn die ik niet één op één hoef te delen, haha. Niet omdat je niet mag weten wat ik eet, dat zien jullie toch bijna allemaal online, maar omdat eetdagboekjes wat mij betreft niets aan interactie bijdragen.

Disqus

Deze eerste blog is nog zonder de mogelijkheid te reageren. Dat verandert binnenkort, want dan wordt de tool Disqus aan Carpefckndiem toegevoegd. Hiermee is het mogelijk te reageren, zonder dat ik daarvoor jullie emailadressen nodig heb (leuk joh, zo’n AVG). Websites als CNN, Fox News e.d. gebruiken het ook. Je hoort het zodra dat kan.

Verzoeknummers?

Heb je onderwerpen trouwens waar je meer over wil lezen, op Instagram kun je nu natuurlijk al een reactie achterlaten op de post die ik daar over Up Close & Personal heb gemaakt! Fijn weekend x

foto: Rinze Vegelien (the Cooking Resolution)

Gepubliceerd op 16 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]