Union55 Salted & Spiced RumUnion55 Salted & Spiced Rum

Oké, zeg maar bye bye Project Beter Eten en hallo challenge "alle cocktails met Union 55 rum proberen!".

Nee zonder gein, ik ontving vandaag een prachtige fles Union55 Salted & Spiced Rum en na een kijkje op hun site én natuurlijk na het proeven van de rum durf ik wel te zeggen dat we er een nieuwe favoriet bij hebben!

Barbados rum

De rum wordt op houten vaten gerijpt en geproduceerd op Barbados. In de rum vind je de smaken terug van de kruiden die er 55 dagen lang in trekken, te weten amandelen, cacao, kruidnagel, vanille en kardemom. Een klein merk nog, dat denk ik vrij snel de wereld gaat veroveren door de complexe maar tegelijkertijd toegankelijke smaken in de rum. Daarnaast zijn er ook geweldige cocktails mee te maken, die niet alleen in de zomer lekker zijn!

Union rum tonic

Ik maakte een variant op de Union Cup, die ruim voor #plopoclock al werd goedgekeurd…

55ml Union55 rum
200ml Sicilian lemon tonic (het originele recept gebruikt lemonade)
blauwe bessen
aardbei
takje munt
schijfje citroen
ijs

Verkooppunten Union55 rum

De rum is online op verschillende plekken te koop, een fles van 70cl kost ongeveer € 34,95. Kijk vooral ook even op hun site voor nog meer fantastische cocktails met de rum.

Gepubliceerd op 25 augustus 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]