Tweede druk voor Wat eten we vandaaag?




Ramon Beuk ontvangt het eerste exemplaar – april 2015

Wat eten we vandaag?

Stel je dit voor; Ik achter mijn computer, er komt een mailtje van mijn uitgever binnen “Susan de eerste druk van ‘Wat eten we vandaag?’ is zo goed als uitverkocht” Daarna volgt nog net geen gegil zoals in films. Ik val wel bijna van mijn stoel, on-ge-lofe-lijk gaaf! Onwerkelijk ook.

Toen diezelfde uitgever vorig jaar namelijk vertelde dat de eerste druk uit 5000!! exemplaren zou bestaan vond ik dat, op z’n zachtst gezegd, wat aan de optimistische kant. Zoveel mensen ken ik niet 😉

Tweede druk

Maar het is dan toch gebeurd. In nog geen 10 maanden heeft het boek zich in een heleboel gezinnen een plekje verworven en is de eerste druk er bijna helemaal uit. Dus komt een tweede druk er aan, die ligt medio maart in de winkel. Waanzinnig!

Gesigneerd exemplaar

Wil jij jouw unieke (1e druk!, ik heb nog een stapeltje thuis) exemplaar gesigneerd hebben, bestel je boek dan vandaag nog via Smulpaapje of kom komend weekend naar Taste of Holland en laat je boek daar signeren!

Gepubliceerd op 8 februari 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!