Tweede druk voor Wat eten we vandaaag?




Ramon Beuk ontvangt het eerste exemplaar – april 2015

Wat eten we vandaag?

Stel je dit voor; Ik achter mijn computer, er komt een mailtje van mijn uitgever binnen “Susan de eerste druk van ‘Wat eten we vandaag?’ is zo goed als uitverkocht” Daarna volgt nog net geen gegil zoals in films. Ik val wel bijna van mijn stoel, on-ge-lofe-lijk gaaf! Onwerkelijk ook.

Toen diezelfde uitgever vorig jaar namelijk vertelde dat de eerste druk uit 5000!! exemplaren zou bestaan vond ik dat, op z’n zachtst gezegd, wat aan de optimistische kant. Zoveel mensen ken ik niet 😉

Tweede druk

Maar het is dan toch gebeurd. In nog geen 10 maanden heeft het boek zich in een heleboel gezinnen een plekje verworven en is de eerste druk er bijna helemaal uit. Dus komt een tweede druk er aan, die ligt medio maart in de winkel. Waanzinnig!

Gesigneerd exemplaar

Wil jij jouw unieke (1e druk!, ik heb nog een stapeltje thuis) exemplaar gesigneerd hebben, bestel je boek dan vandaag nog via Smulpaapje of kom komend weekend naar Taste of Holland en laat je boek daar signeren!

Gepubliceerd op 8 februari 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.