Top 5 vegetarische burgers
Top 5 vegetarische burgers volgens Smulpaapje
- Garden Gourmet – Vegetarische Spinazie – kaas rondo
€ 2,99 per twee (180g)
Zonder twijfel op nummer één, en de burger die we inmiddels bijna wekelijks eten. Fijne textuur, goed van smaak, verveelt nooit ongeacht wat je aan groente er bij eet. Als onze dochter weet dat die op het menu staat ze letterlijk te springen van plezier.
- Vegetarische slager – Gehacktbal
€ 3,09 per twee (180g)
Als je iets vegetarisch wilt eten, maar toch de smaak van vlees wil dan is dit een perfecte optie. Net als bijvoorbeeld de vega filet americain van de Vegetarische slager is deze qua smaak echt super. Nu hoef ik niet persé vlees te proeven, als ik vega eet maar kwalitatief is dit echt een top bal!
- Albert Heijn – Bietenburger
€ 2,29 per twee (200g)
Dit is echt een top groenteburger. Ja, je moet wel van bietjes houden maar qua textuur en smaak is dit echt een verrassend lekkere vegaburger. Fijn geprijsd ook en in een mum van tijd op tafel. Oh ja, visueel niet heel aantrekkelijk op je bord dat rood, maar de smaak maakt dat meer dan goed.
- Valess – Vegetarische schnitzel Milner
€ 2,98 per twee (180g)
De kaassnitzels blijken de lastigste qua vega schijven. Nog geen enkele keer kreeg ik zo’n mooi gesmolten kaas als op de verpakking staat. De textuur rondom de kaas vind ik ook niet echt fantastisch.
- &Samhoud – Groenteburgers (verschillende varianten)
€ 2,99 per twee (180g)
Hier had ik het meeste van verwacht, maar werd ik helaas ook het meest teleurgesteld. Als een sterrenchef de receptuur verzorgt verwacht je iets uitzonderlijk lekkers. Maar dat vond ik jammer genoeg niet. Het was erg droog en eigenlijk gewoon niet lekker. Jammer!
Wat is jouw ervaring?
Heb je aanvullingen en/of andere ervaringen, laat je het me dan weten?
Gepubliceerd op 6 maart 2018
Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.