GESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander BierGESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander Bier

Vrijdag 29 mei aanstaande verzorgt Lowlander Bier een online Pop up diner. Vier gangen, verzorgd door de geweldige Holy Kauw Company worden bij je thuisbezorgd. Mét bijpassende biertjes maar ook items om je tafel gezellig aan te kleden, een playlist én een goodiebag. Hoe tof?! En jij kunt daar samen met een +1 thuis van genieten. Hoe?!

Win twee plaatsen aan de Lowlander diner tafel

Om te winnen hoef je maar twee dingen te doen

 • volg Lowlander op Instagram (mij volg je daar al toch?)
 • laat hieronder een reactie achter waarom je wilt mee eten en met wie! (je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms heel even duren)

Uit alle inzendingen hier én op Instagram kiest Lowlander dinsdag 26 mei één winnaar, die krijgt van ons persoonlijk bericht. Zorg daarom wel dat je alleen meedoet als je as vrijdag ook daadwerkelijk kunt!

Lowlander Bier

Let op als je meedoet

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. En nee, het prijzenfestijn is nog steeds niet afgelopen. Dus er komt nog volop leuks om ook hierna aan mee te doen.

Kun je niet wachten?

Wil je er écht zeker van zijn dat je vrijdag aan kunt schuiven? Je kunt natuurlijk ook gewoon je tickets bestellen via de site van Lowlander!

Gepubliceerd op 22 mei 2020


8 reacties

 1. Jan-Jaap schreef:

  Bijna vijf jaar samen met m’n meissie! Wat ben ik blij dat ik haar in die 5 jaar heerlijke biertjes heb leren drinken. Ze is ongeveer nog groter fan dan ik! Daarnaast houden we van verfijnd en puur eten. Dit diner heeft alles in zich! Duimen dat ik haar mag verrassen nadat ze een dagdienst heeft gewerkt op de Kinder Intensive Care. She deserves it. And me too :). Cheers!

 2. Lisette Stappenbelt schreef:

  Ooooh ….daar hoef ik niet lang over na te denken! Mijn tafelgenoot voor deze ene keer zou zijn mijn oudste zoon …hij en ik waarderen good food en in het bijzonder met liefde gebrouwen biertjes….een mooi gedekte tafel ….kortom alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd Dinner!

 3. Kim van Dongen schreef:

  Ik zou heel graag thuis uit eten willen met mijn man. Elkaar 10 jaar geleden op 28 mei ontmoet op Pinkpop.
  Lijkt me een heel goede reden voor een thuisfeestje met lekkere biertjes en fijne muziek de 29e 😉

 4. Robin Bremer schreef:

  Wat tof! Ik vind dat ik deze wel verdien, ben net 30 geworden en moet vrijdag voor mn allereerste uitstrijkje! Heb dus dlink behoefte aan goed bier daarna ;). Lekker samen met mn (bijna) man van genieten:)!

 5. Kirsten Bradley schreef:

  Ik wil heel graag mee eten want ik heb het bier virus helemaal te pakken. Heb al mijn eigen Weizen, IPA, Tripel en Blond gebrouwen en ben nu ook Bierista in opleiding. Ben net bij het hoofdstuk Bier & Spijs! Dus dit komt als geroepen als praktijk examen! 😍

 6. Marlies van der Schoor schreef:

  Ik wil graag samen met mijn man aanschuiven omdat we nu net 34 jaar getrouwd zijn en graag een biertje lusten.

 7. Berry wognum schreef:

  Met mijn vriendin Noortje van Zeijl, door de Corona is het te lang geleden dat we samen een biertje hebben gedronken. Tijdens dit diner zouden we plannen kunnen maken voor de toekomst, beide geen baan dus moeten zelf maar de wereld gaan veroveren.

  • Yvonne schreef:

   M’n partner maar al te druk als manager in een supermarkt in Rotterdam, ik druk als medewerker op de Kinder Intensive Care van het Erasmus MC én tegelijkertijd aan het afstuderen. Wij kunnen wel een boost gebruiken na deze intense periode! Pure producten, heerlijke biertjes die het gerecht nóg sterker maken én een gezellige sfeer. Wat wil je nog meer? Duimen dat wij vrijdag goed het weekend in mogen gaan, om vervolgens zaterdag na te genieten en zondag weer beiden aan ‘t werk te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
24 september 2020
susan aretz
 
Top 5 blijmakers september

Opnoemen waar ik blij van word, het is zo’n goede manier om stil te staan bij geluk. Dit is mijn top 5 met blijmakers van september.
23 september 2020
boek
 
De Ark van Wanda Bommer

Het 6e boek van Wanda Bommer. Maar waarom kennen we de schrijfster van De Ark eigenlijk amper? Dit boek gaat daar zeker verandering in brengen.
19 september 2020
Hanoi
 
In de Vietnamese keuken met Mai Nguyễn

In deze interviewreeks duik ik diverse wereldkeukens in. Als eerste de Vietnamese keuken. Wie beter om daar over te vertellen dan Mai Nguyễn.
7 september 2020
 
Rutger Bakt de 100 Allerbeste recepten

Rutger van den Broek bundelt in zijn nieuwste boek zijn 100 allerbeste recepten. Maar in dit boek lees je meer dan alleen zijn beste recepten.
1 september 2020
 
Top 4 boeken deze zomer

In de zomer lees ik eigenlijk de meeste boeken. Dit jaar waren dat zelfs 4 boeken. Stuk voor stuk een aanrader en wel hierom!
31 augustus 2020
Susan Aretz
 
Alleen op vakantie

Waarom ik, ondanks man en kind, toch alleen op vakantie moet / wil en ga leg ik je heel graag uit. Want alleen op vakantie gaan rockt!