GESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander BierGESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander Bier

Vrijdag 29 mei aanstaande verzorgt Lowlander Bier een online Pop up diner. Vier gangen, verzorgd door de geweldige Holy Kauw Company worden bij je thuisbezorgd. Mét bijpassende biertjes maar ook items om je tafel gezellig aan te kleden, een playlist én een goodiebag. Hoe tof?! En jij kunt daar samen met een +1 thuis van genieten. Hoe?!

Win twee plaatsen aan de Lowlander diner tafel

Om te winnen hoef je maar twee dingen te doen

 • volg Lowlander op Instagram (mij volg je daar al toch?)
 • laat hieronder een reactie achter waarom je wilt mee eten en met wie! (je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms heel even duren)

Uit alle inzendingen hier én op Instagram kiest Lowlander dinsdag 26 mei één winnaar, die krijgt van ons persoonlijk bericht. Zorg daarom wel dat je alleen meedoet als je as vrijdag ook daadwerkelijk kunt!

Lowlander Bier

Let op als je meedoet

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. En nee, het prijzenfestijn is nog steeds niet afgelopen. Dus er komt nog volop leuks om ook hierna aan mee te doen.

Kun je niet wachten?

Wil je er écht zeker van zijn dat je vrijdag aan kunt schuiven? Je kunt natuurlijk ook gewoon je tickets bestellen via de site van Lowlander!

Gepubliceerd op 22 mei 2020


8 reacties

 1. Jan-Jaap schreef:

  Bijna vijf jaar samen met m’n meissie! Wat ben ik blij dat ik haar in die 5 jaar heerlijke biertjes heb leren drinken. Ze is ongeveer nog groter fan dan ik! Daarnaast houden we van verfijnd en puur eten. Dit diner heeft alles in zich! Duimen dat ik haar mag verrassen nadat ze een dagdienst heeft gewerkt op de Kinder Intensive Care. She deserves it. And me too :). Cheers!

 2. Lisette Stappenbelt schreef:

  Ooooh ….daar hoef ik niet lang over na te denken! Mijn tafelgenoot voor deze ene keer zou zijn mijn oudste zoon …hij en ik waarderen good food en in het bijzonder met liefde gebrouwen biertjes….een mooi gedekte tafel ….kortom alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd Dinner!

 3. Kim van Dongen schreef:

  Ik zou heel graag thuis uit eten willen met mijn man. Elkaar 10 jaar geleden op 28 mei ontmoet op Pinkpop.
  Lijkt me een heel goede reden voor een thuisfeestje met lekkere biertjes en fijne muziek de 29e 😉

 4. Robin Bremer schreef:

  Wat tof! Ik vind dat ik deze wel verdien, ben net 30 geworden en moet vrijdag voor mn allereerste uitstrijkje! Heb dus dlink behoefte aan goed bier daarna ;). Lekker samen met mn (bijna) man van genieten:)!

 5. Kirsten Bradley schreef:

  Ik wil heel graag mee eten want ik heb het bier virus helemaal te pakken. Heb al mijn eigen Weizen, IPA, Tripel en Blond gebrouwen en ben nu ook Bierista in opleiding. Ben net bij het hoofdstuk Bier & Spijs! Dus dit komt als geroepen als praktijk examen! 😍

 6. Marlies van der Schoor schreef:

  Ik wil graag samen met mijn man aanschuiven omdat we nu net 34 jaar getrouwd zijn en graag een biertje lusten.

 7. Berry wognum schreef:

  Met mijn vriendin Noortje van Zeijl, door de Corona is het te lang geleden dat we samen een biertje hebben gedronken. Tijdens dit diner zouden we plannen kunnen maken voor de toekomst, beide geen baan dus moeten zelf maar de wereld gaan veroveren.

  • Yvonne schreef:

   M’n partner maar al te druk als manager in een supermarkt in Rotterdam, ik druk als medewerker op de Kinder Intensive Care van het Erasmus MC én tegelijkertijd aan het afstuderen. Wij kunnen wel een boost gebruiken na deze intense periode! Pure producten, heerlijke biertjes die het gerecht nóg sterker maken én een gezellige sfeer. Wat wil je nog meer? Duimen dat wij vrijdag goed het weekend in mogen gaan, om vervolgens zaterdag na te genieten en zondag weer beiden aan ’t werk te gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!