TheFork Festival 2019Schuif bij topchefs aan tijdens TheFork Festival

Vanaf 17 oktober start TheFork Festival (voorheen IENS). Gedurende zes weken zijn er in de aangesloten restaurants bijzondere menu's die gegeten kunnen worden of eet je met een leuke korting (op het eten). Een geweldige manier om je lijstje favoriete restaurants af te vinken of verder aan te vullen. Wat dacht je van een van de top restaurants die onlangs een TheFork Award wonnen?

TheFork Festival door heel Nederland

Door heel Nederland zijn er restaurants aangesloten bij TheFork, dus waar je ook woont je kunt wel ergens lekker gaan eten. Bijvoorbeeld op Texel. Bij Kookatelier (een van mijn favorieten tijdens Texel Culinair dit jaar).  Chef Joram werkt in zijn restaurant het liefst met seizoensproducten, bij voorkeur producten van het eiland. Hierbij is het devies: 'van boer tot bord'. ‘’Wat de ene dag uit de grond komt, willen wij de volgende dag op het bord van de gast hebben’’. Tijdens TheFork Festival serveert het Kook Atelier in Den Burg een zilt & zalig Texels menu. 

Volgende maand ga ik dat trouwens zelf ontdekken, want ik ga weer een paar dagen naar Texel én heb gereserveerd bij Kook Atelier. Wordt vervolgd dus.

Over TheFork Festival

Zes weken lang nodigt TheFork gasten uit om via een online promotie, nieuwe restaurants uit te proberen. Hierbij profiteer je van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de (eet)rekening. Hoe werkt het? Ontdek online honderden deelnemende restaurants, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keuze en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt.

Gepubliceerd op 16 oktober 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.