TheFork Festival 2019Schuif bij topchefs aan tijdens TheFork Festival

Vanaf 17 oktober start TheFork Festival (voorheen IENS). Gedurende zes weken zijn er in de aangesloten restaurants bijzondere menu's die gegeten kunnen worden of eet je met een leuke korting (op het eten). Een geweldige manier om je lijstje favoriete restaurants af te vinken of verder aan te vullen. Wat dacht je van een van de top restaurants die onlangs een TheFork Award wonnen?

TheFork Festival door heel Nederland

Door heel Nederland zijn er restaurants aangesloten bij TheFork, dus waar je ook woont je kunt wel ergens lekker gaan eten. Bijvoorbeeld op Texel. Bij Kookatelier (een van mijn favorieten tijdens Texel Culinair dit jaar).  Chef Joram werkt in zijn restaurant het liefst met seizoensproducten, bij voorkeur producten van het eiland. Hierbij is het devies: 'van boer tot bord'. ‘’Wat de ene dag uit de grond komt, willen wij de volgende dag op het bord van de gast hebben’’. Tijdens TheFork Festival serveert het Kook Atelier in Den Burg een zilt & zalig Texels menu. 

Volgende maand ga ik dat trouwens zelf ontdekken, want ik ga weer een paar dagen naar Texel én heb gereserveerd bij Kook Atelier. Wordt vervolgd dus.

Over TheFork Festival

Zes weken lang nodigt TheFork gasten uit om via een online promotie, nieuwe restaurants uit te proberen. Hierbij profiteer je van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de (eet)rekening. Hoe werkt het? Ontdek online honderden deelnemende restaurants, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keuze en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt.

Gepubliceerd op 16 oktober 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]