TheFork Festival 2019



Schuif bij topchefs aan tijdens TheFork Festival

Vanaf 17 oktober start TheFork Festival (voorheen IENS). Gedurende zes weken zijn er in de aangesloten restaurants bijzondere menu's die gegeten kunnen worden of eet je met een leuke korting (op het eten). Een geweldige manier om je lijstje favoriete restaurants af te vinken of verder aan te vullen. Wat dacht je van een van de top restaurants die onlangs een TheFork Award wonnen?

TheFork Festival door heel Nederland

Door heel Nederland zijn er restaurants aangesloten bij TheFork, dus waar je ook woont je kunt wel ergens lekker gaan eten. Bijvoorbeeld op Texel. Bij Kookatelier (een van mijn favorieten tijdens Texel Culinair dit jaar).  Chef Joram werkt in zijn restaurant het liefst met seizoensproducten, bij voorkeur producten van het eiland. Hierbij is het devies: 'van boer tot bord'. ‘’Wat de ene dag uit de grond komt, willen wij de volgende dag op het bord van de gast hebben’’. Tijdens TheFork Festival serveert het Kook Atelier in Den Burg een zilt & zalig Texels menu. 

Volgende maand ga ik dat trouwens zelf ontdekken, want ik ga weer een paar dagen naar Texel én heb gereserveerd bij Kook Atelier. Wordt vervolgd dus.

Over TheFork Festival

Zes weken lang nodigt TheFork gasten uit om via een online promotie, nieuwe restaurants uit te proberen. Hierbij profiteer je van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de (eet)rekening. Hoe werkt het? Ontdek online honderden deelnemende restaurants, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keuze en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt.

Gepubliceerd op 16 oktober 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!