Terugblik en dank je wel



Een frustratietweet heeft geleid tot een website met al meer dan 100 restaurants er op. Een Facebookpagina en Twitteraccount met een hele schare trouwe volgers en supporters. Ik zou het zonder jullie niet hebben kunnen doen. Een oprecht en welgemeend dank je wel dan ook aan een ieder van jullie voor je hulp, bijdrage, aanmelden van restaurants, tippen van restaurateurs op Smulpaapje en jullie continue steun. Het is super te weten dat er behoefte is aan Smulpaapje en dat jullie ook vinden dat je met kinderen prima lekker uit eten kunt. Meer variatie in het kindermenu, zo makkelijk is het. En dat is waar Smulpaapje voor staat!

Toekomst

Ook in 2013 hoop ik jullie te verrassen. Met een nieuwe en verbeterde site die het nog makkelijker maakt om een restaurant te vinden waar je lekker en goed met kinderen uit eten kunt. Maar we zijn achter de schermen met nog veel meer spannende plannen bezig, waarover ik jullie snel hoop te informeren.

Nieuwe restaurants

Ook jullie kunnen in 2013 blijven bijdragen aan Smulpaapje. Blijf, net als afgelopen jaar, restaurants aandragen en laat restaurateurs weten dat Smulpaapje bestaat. Gezamenlijk maken we dan van 2013 een nòg succesvoller Smulpaapje jaar dan het afgelopen jaar al was! Ik wens een ieder van jullie een prachtig nieuw jaar toe, maak er wat moois van!

Gepubliceerd op 28 december 2012


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.