Terugblik en dank je welEen frustratietweet heeft geleid tot een website met al meer dan 100 restaurants er op. Een Facebookpagina en Twitteraccount met een hele schare trouwe volgers en supporters. Ik zou het zonder jullie niet hebben kunnen doen. Een oprecht en welgemeend dank je wel dan ook aan een ieder van jullie voor je hulp, bijdrage, aanmelden van restaurants, tippen van restaurateurs op Smulpaapje en jullie continue steun. Het is super te weten dat er behoefte is aan Smulpaapje en dat jullie ook vinden dat je met kinderen prima lekker uit eten kunt. Meer variatie in het kindermenu, zo makkelijk is het. En dat is waar Smulpaapje voor staat!

Toekomst

Ook in 2013 hoop ik jullie te verrassen. Met een nieuwe en verbeterde site die het nog makkelijker maakt om een restaurant te vinden waar je lekker en goed met kinderen uit eten kunt. Maar we zijn achter de schermen met nog veel meer spannende plannen bezig, waarover ik jullie snel hoop te informeren.

Nieuwe restaurants

Ook jullie kunnen in 2013 blijven bijdragen aan Smulpaapje. Blijf, net als afgelopen jaar, restaurants aandragen en laat restaurateurs weten dat Smulpaapje bestaat. Gezamenlijk maken we dan van 2013 een nòg succesvoller Smulpaapje jaar dan het afgelopen jaar al was! Ik wens een ieder van jullie een prachtig nieuw jaar toe, maak er wat moois van!

Gepubliceerd op 28 december 2012


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
gyoza rijst bowl
 
Rijstbowl met gyoza

Een briljant recept! De vulling van een gyoza op een kom warme rijst. Wel de smaak, niet het gedoe. Love it!
20 maart 2023
 
Paasbrood maken

Zin om met Pasen zelf een Paasbrood te maken? Dan heb ik een heerlijk en eenvoudig recept voor Paasbrood voor je!
20 februari 2023
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel
 
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel

Soeprecepten kun je gewoon niet genoeg hebben. En dit recept voor witlofsoep mag je ook aan je repertoire toevoegen. Lekker én gezond.
7 februari 2023
TikTok pasta met wodka garnalen
 
Tik Tok pasta met wodka garnalen

Je dacht dat de Tik Tok pasta met feta al lekker was? Wacht tot je diezelfde pasta eet met wodka garnalen. Goddelijk!
4 februari 2023
nonnevot
 
Nonnevotten – Limburgs carnaval gebak

Zo maak en vouw je Limburgse nonnevotten, met stap voor stap foto's en tips. Ook als je niet in Limburg carnaval viert echt een aanrader
29 januari 2023
mosterdsoep recept
 
Romige mosterdsoep met appel

Een heerlijk vegan mosterdsoeprecept voor groot en klein. Mosterd geeft net dat beetje extra aan deze heerlijke soep met knolselderij en appel.