Terugblik en dank je welEen frustratietweet heeft geleid tot een website met al meer dan 100 restaurants er op. Een Facebookpagina en Twitteraccount met een hele schare trouwe volgers en supporters. Ik zou het zonder jullie niet hebben kunnen doen. Een oprecht en welgemeend dank je wel dan ook aan een ieder van jullie voor je hulp, bijdrage, aanmelden van restaurants, tippen van restaurateurs op Smulpaapje en jullie continue steun. Het is super te weten dat er behoefte is aan Smulpaapje en dat jullie ook vinden dat je met kinderen prima lekker uit eten kunt. Meer variatie in het kindermenu, zo makkelijk is het. En dat is waar Smulpaapje voor staat!

Toekomst

Ook in 2013 hoop ik jullie te verrassen. Met een nieuwe en verbeterde site die het nog makkelijker maakt om een restaurant te vinden waar je lekker en goed met kinderen uit eten kunt. Maar we zijn achter de schermen met nog veel meer spannende plannen bezig, waarover ik jullie snel hoop te informeren.

Nieuwe restaurants

Ook jullie kunnen in 2013 blijven bijdragen aan Smulpaapje. Blijf, net als afgelopen jaar, restaurants aandragen en laat restaurateurs weten dat Smulpaapje bestaat. Gezamenlijk maken we dan van 2013 een nòg succesvoller Smulpaapje jaar dan het afgelopen jaar al was! Ik wens een ieder van jullie een prachtig nieuw jaar toe, maak er wat moois van!

Gepubliceerd op 28 december 2012


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.