Terugblik boekpresentatie Wat eten we vandaag?



Terugblik in foto’s


Te gast bij Foodelicious, mijn lieve huisdealers,
die voor mijn lievelingshapjes hadden gezorgd.


Met familie, vrienden en collega – auteurs samen


En natuurlijk met mijn allerliefste Smulpaapje, mijn dochter!


Met Raya Lichansky, mijn eerste kookheldin.
Ook haar boek heette destijds Wat eten we vandaag?


Anno 2015, mijn versie van Wat eten we vandaag?


Lieve Ramon Beuk ontvangt het eerste exemplaar


En daarna met iedereen én het boek op de foto
(vlnr Edwin Klaassen, Mathijs Vrieze & Herman Specker)


Het áller leukste? De dag erna alle bestelde boeken
signeren en op de post doen!

Kortom

Het was echt geweldig om zo naar dit moment toe te leven. Het boek ligt nu in de winkel, is verkrijgbaar via o.a. Bol.com én natuurlijk via Smulpaapje (dan signeer ik ‘m ook voor je!)

Ik hoop vooral dat iedereen heel veel plezier aan het boek beleeft en lekker thuis gaat koken. Ik kijk uit naar jullie reacties en foto’s. Deel je die met me via Facebook of Twitter? Heel veel kook én smulplezier!

Fotografie: Simone van den Berg (eerste 6 foto’s)

Gepubliceerd op 19 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.