Terugblik boekpresentatie Wat eten we vandaag?



Terugblik in foto’s


Te gast bij Foodelicious, mijn lieve huisdealers,
die voor mijn lievelingshapjes hadden gezorgd.


Met familie, vrienden en collega – auteurs samen


En natuurlijk met mijn allerliefste Smulpaapje, mijn dochter!


Met Raya Lichansky, mijn eerste kookheldin.
Ook haar boek heette destijds Wat eten we vandaag?


Anno 2015, mijn versie van Wat eten we vandaag?


Lieve Ramon Beuk ontvangt het eerste exemplaar


En daarna met iedereen én het boek op de foto
(vlnr Edwin Klaassen, Mathijs Vrieze & Herman Specker)


Het áller leukste? De dag erna alle bestelde boeken
signeren en op de post doen!

Kortom

Het was echt geweldig om zo naar dit moment toe te leven. Het boek ligt nu in de winkel, is verkrijgbaar via o.a. Bol.com én natuurlijk via Smulpaapje (dan signeer ik ‘m ook voor je!)

Ik hoop vooral dat iedereen heel veel plezier aan het boek beleeft en lekker thuis gaat koken. Ik kijk uit naar jullie reacties en foto’s. Deel je die met me via Facebook of Twitter? Heel veel kook én smulplezier!

Fotografie: Simone van den Berg (eerste 6 foto’s)

Gepubliceerd op 19 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!