Tabasco tomatensap & bloody maryLiefde voor bloody mary

Toen ik wist dat er een cocktailhoofdstuk in mijn nieuwe boek Borreltijd zou komen, moést daar natuurlijk een recept voor Bloody Mary inkomen. Het is een van mijn allerlievelingscocktails allertijden. Een cocktail waar je van houdt, of die je niet trekt. Een grijs gebied is er volgens mij niet. Ik ben hardcore liefhebber. 

Ik drink 'm niet vaak, maar als ik 'm drink dan flink spicy. Voorheen maakte ik mijn bloody mary met Big Tom tomatensap. Nu ook in Nederland te koop, maar ik nam 'm jaren geleden al mee uit Engeland. Een tomatensap die al op smaak is gebracht, waardoor je er eigenlijk alleen maar wodka (Ketel One!) bij hoeft te doen.

Tabasco tomatensap

Ik was dan ook geïntrigeerd toen ik zag dat Tabasco een gelijksoortige tomatensap lanceerde. Ik kreeg  zowel de milde, als de pittige versie thuisgestuurd om uit te proberen. Ik kan je vertellen, de pittige versie is dat ook echt. Pittig. Maar jongens wat lekker. Hoog op smaak, flink wat pit. Ook hiervoor geldt, alleen nog wodka erbij en klaar ben je!

Luie gazpacho

Ik gebruikte de pittige versie ook om gazpacho mee te maken. Dat gaat top. Moet je – ook in dit geval – wel van pit houden (niet voor kinderen geschikt dus). Of gebruik de mildere versie. Het recept vind je hier.

Beide tomatensappen van Tabasco zijn vanaf nu verkrijgbaar, kosten € 3,49 en zijn ondermeer in de webshop van Tabasco te koop.

foto: Mitchell van Voorbergen

Gepubliceerd op 26 juli 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]