Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek



Borrelboek susan aretz

Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek

Want mijn derde boek gaat een boek vol borrelhapjes worden. Zoals wij thuis zeggen, borrelen = leven. En ik ga jullie laten zien hoe je dat tof én verrassend doet. Heel- veel-hapjes komen er in. Maar dan ook echt veel. Ik ben al tijden bezig met de voorbereiding ervan en er wordt in huize Aretz dus nog meer geborreld dan voorheen. Wat een straf! 😉 

De grap is ook nog eens dat het thema van dit boek notabene door mijn dochter is bedacht. Die riep – nadat Wat lunchen we vandaag? klaar was – “word je volgende boek dan ‘Wat borrelen we vandaag?’ 😊 En hoewel dat niet de titel wordt, wordt het dus wel het onderwerp. Te leuk!

Heel veel borrelhapjes in één boek

Er komen niet alleen heel veel verschillende hapjes in het boek, maar ook verschillende borrelplanken. Zodat jij straks kunt kiezen om of losse hapjes te maken of te gaan voor een volledig in stijl samengestelde borrelplank. Hoe tof is dat!?

En hoewel borrelen voor mij niet per definitie drank betekent, het gaat echt om de hapjes en het gezellige samenzijn, komen er natuurlijk wel suggesties in voor wat je er bij kunt drinken. Alcoholisch én non – alcoholisch. Voor ieder wat wils dus!

Aankondiging boek 3.jpg

Borrelboek bij Nieuw Amsterdam

Het boek verschijnt dit najaar, net als Wat lunchen we vandaag?, bij Nieuw Amsterdam. Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met Willemijn (die je hierboven ziet ten tijde van de boeklancering van mijn vorige boek) en het hele team van Nieuw Amsterdam, weer samen een boek ga maken. En ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen in mij en dit nieuwe boek.

Zodra het boek in de pre-order beschikbaar is hoor je dat natuurlijk hier als eerste. Het gaat een perfect cadeau voor de feestdagen zijn, dat garandeer ik je! Ga ik nu gauw weer de keuken in, om verder te testen en te zorgen dat jullie straks het lekkerste borrelboek denkbaar kunnen kopen!

Gepubliceerd op 18 februari 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.