Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek



Borrelboek susan aretz

Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek

Want mijn derde boek gaat een boek vol borrelhapjes worden. Zoals wij thuis zeggen, borrelen = leven. En ik ga jullie laten zien hoe je dat tof én verrassend doet. Heel- veel-hapjes komen er in. Maar dan ook echt veel. Ik ben al tijden bezig met de voorbereiding ervan en er wordt in huize Aretz dus nog meer geborreld dan voorheen. Wat een straf! 😉 

De grap is ook nog eens dat het thema van dit boek notabene door mijn dochter is bedacht. Die riep – nadat Wat lunchen we vandaag? klaar was – “word je volgende boek dan ‘Wat borrelen we vandaag?’ 😊 En hoewel dat niet de titel wordt, wordt het dus wel het onderwerp. Te leuk!

Heel veel borrelhapjes in één boek

Er komen niet alleen heel veel verschillende hapjes in het boek, maar ook verschillende borrelplanken. Zodat jij straks kunt kiezen om of losse hapjes te maken of te gaan voor een volledig in stijl samengestelde borrelplank. Hoe tof is dat!?

En hoewel borrelen voor mij niet per definitie drank betekent, het gaat echt om de hapjes en het gezellige samenzijn, komen er natuurlijk wel suggesties in voor wat je er bij kunt drinken. Alcoholisch én non – alcoholisch. Voor ieder wat wils dus!

Aankondiging boek 3.jpg

Borrelboek bij Nieuw Amsterdam

Het boek verschijnt dit najaar, net als Wat lunchen we vandaag?, bij Nieuw Amsterdam. Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met Willemijn (die je hierboven ziet ten tijde van de boeklancering van mijn vorige boek) en het hele team van Nieuw Amsterdam, weer samen een boek ga maken. En ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen in mij en dit nieuwe boek.

Zodra het boek in de pre-order beschikbaar is hoor je dat natuurlijk hier als eerste. Het gaat een perfect cadeau voor de feestdagen zijn, dat garandeer ik je! Ga ik nu gauw weer de keuken in, om verder te testen en te zorgen dat jullie straks het lekkerste borrelboek denkbaar kunnen kopen!

Gepubliceerd op 18 februari 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!
7 november 2022
zelf paté maken
 
Paté met pruimen

Zelf paté maken is zo veel simpeler dan je denkt. Deze paté met pruimen komt uit mijn boek Borreltijd en maak ik zelf nog met regelmaat.
2 november 2022
wortelsoep maken
 
Wortel & gembersoep

Wist jij dat wortels er in véél meer kleuren zijn dan alleen oranje. En dat je er met de toevoeging van wat gember een fantastisch lekkere soep mee maakt.
23 oktober 2022
 
Nationale boerenkooldag

De 24e oktober van het jaar is het nationale boerenkooldag. Een mooi moment om mijn 5 favoriete recepten met boerenkool op een rijtje te zetten.
19 oktober 2022
broccolirijst recept
 
Broccolirijst met snijbonen

Een makkelijk recept voor broccolirijst met snijbonen en paddenstoelen. Een perfecte snelle, gezonde maaltijd