Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek



Borrelboek susan aretz

Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek

Want mijn derde boek gaat een boek vol borrelhapjes worden. Zoals wij thuis zeggen, borrelen = leven. En ik ga jullie laten zien hoe je dat tof én verrassend doet. Heel- veel-hapjes komen er in. Maar dan ook echt veel. Ik ben al tijden bezig met de voorbereiding ervan en er wordt in huize Aretz dus nog meer geborreld dan voorheen. Wat een straf! 😉 

De grap is ook nog eens dat het thema van dit boek notabene door mijn dochter is bedacht. Die riep – nadat Wat lunchen we vandaag? klaar was – “word je volgende boek dan ‘Wat borrelen we vandaag?’ 😊 En hoewel dat niet de titel wordt, wordt het dus wel het onderwerp. Te leuk!

Heel veel borrelhapjes in één boek

Er komen niet alleen heel veel verschillende hapjes in het boek, maar ook verschillende borrelplanken. Zodat jij straks kunt kiezen om of losse hapjes te maken of te gaan voor een volledig in stijl samengestelde borrelplank. Hoe tof is dat!?

En hoewel borrelen voor mij niet per definitie drank betekent, het gaat echt om de hapjes en het gezellige samenzijn, komen er natuurlijk wel suggesties in voor wat je er bij kunt drinken. Alcoholisch én non – alcoholisch. Voor ieder wat wils dus!

Aankondiging boek 3.jpg

Borrelboek bij Nieuw Amsterdam

Het boek verschijnt dit najaar, net als Wat lunchen we vandaag?, bij Nieuw Amsterdam. Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met Willemijn (die je hierboven ziet ten tijde van de boeklancering van mijn vorige boek) en het hele team van Nieuw Amsterdam, weer samen een boek ga maken. En ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen in mij en dit nieuwe boek.

Zodra het boek in de pre-order beschikbaar is hoor je dat natuurlijk hier als eerste. Het gaat een perfect cadeau voor de feestdagen zijn, dat garandeer ik je! Ga ik nu gauw weer de keuken in, om verder te testen en te zorgen dat jullie straks het lekkerste borrelboek denkbaar kunnen kopen!

Gepubliceerd op 18 februari 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.