Susan Aretz presenteert de Tasty 2016




foto: Rinze Vegelien

Susan Aretz presenteert de Tasty

Want gedurende beide dagen komt er een keur aan gasten in het Kooktheater voorbij, via de site van de Tasty kun je op de hoogte blijven van wie dat allemaal zijn. Stiekem weet ik natuurlijk al wie het zijn dus is het niet zo raar dat ik me er enorm op verheug 😉

Foodie event de Tasty

Maar er gebeurt meer tijdens de Tasty. Op de proefmarkt zijn verschillende leveranciers aanwezig, die je hun lekkerste spullen laten proeven. Je kunt workshops volgen in de NEFF Kookstudio. Er wordt volop gebakken, oa. met Hidde de Brabander en Edwin Klaassen. Kortom, er is volop te beleven!

Kom je ook naar de Tasty? (winactie GESLOTEN!)

Ik zou het super leuk vinden je daar te zien. Je kaartjes kun je online al kopen via de site. Maar ik mag ook twee setjes van 2 toegangskaarten weggeven, speciaal voor de lezers van Smulpaapje.

Het enige dat je hoeft te doen is onder aan dit artikel te laten weten waarom jij deze graag wilt winnen. De winnaars maak ik zondagmiddag aanstaande bekend via Facebook. (die vind je natuurlijk alláng leuk, net als die van de Tasty. Toch?! ;-))

Hopelijk tot 11 en/of 12 november in Utrecht, bij de Tasty!

 

Gepubliceerd op 25 oktober 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.