Smulpaapje werkt mee aan nieuwste Good Food kookboek



Top koks voor thuis koks

Want het boek staat barstensvol prachtige recepten, van sterrenchefs en BN’ers tot je favoriete bloggers. Van ontbijtje tot diner. En van snacks tot toetjes. Een boek vól good food dus. Wie er zoals aan meewerken? Wat dacht je van sterrenchefs Erik van Loo en Niven Kunz, BN’ers Gerard Ekdom en Guus Meeuwis, maar dus ook je favoriet foodies, zoals Yvette van Boven, Pauline Weuring, en ik zei de gek 😉

Fdbck

Fdbck is de organisatie achter het Good Food kookboek en via hen zul je het boek straks ook kunnen aanschaffen. En dat kost je maar € 14,99. Geen geld toch? Smulpaapje is in ieder geval super trots hieraan een bijdrage te mogen leveren en speciaal voor het kookboek bedacht ik een nieuw recept. Welke dat is? Dat blijft nog even geheim en ontdek je als het boek 16 oktober aanstaande te koop is…

Meer weten over het Good Food Book en wat Fdbck doet? Kijk dan op hun site

Gepubliceerd op 3 oktober 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.
16 maart 2024
everything bagel quiche
 
Everything bagel hartige taart met zalm

Alles wat lekker is aan een everything bagel met zalm, maar dan in de vorm van een hartige taart. Je favoriete lunchrecept is nu binnen handbereik.
8 maart 2024
colomba pasquale paasbrood
 
Italiaans Paasbrood (Colomba Pasquale)

Een Colomba Pasquale is een Italiaans paasbrood. Een heerlijk zoet, brioche-achtig brood dat je heel eenvoudig thuis met Pasen op tafel zet.
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.