Smulpaapje verwelkomt 100ste restaurant



Weer een mijlpaal in het (nog jonge) bestaan van Smulpaapje. We verwelkomen vandaag Brassen op de Brink als 100e restaurant op onze site. Veel eerder dan verwacht maken we onze ambitie van 100 restaurants in 2012 op de site waar. En daar zijn we apetrots op. En dat dit restaurant zich op aanraden van een gast bij ons aanmeldt vinden we helemaal geweldig!

 

Onze ambitie houdt hier natuurlijk niet op. Want er zijn vast nog veel meer restaurants in Nederland waar je lekker met je kind uit eten kunt en waar er meer besteld kan worden dan de standaard kindermenu gerechten. Meld die dan ook vooral ook bij ons, zodat de rest van Nederland ook weet waar je lékker met je kind uit eten kunt!

Gepubliceerd op 29 oktober 2012


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.