Smulpaapje Terrassen Top 10Criteria kindvriendelijke terrassen

Uiteraard voldoet het terras aan een aantal voorwaarden. Het ligt niet aan een drukke weg of aan een water/sloot. Maar bovenal kunnen kinderen er vrijuit spelen zonder dat ouders ze iedere seconde in de gaten hoeven te houden.

Daarnaast geldt natuurlijk òòk als voorwaarde dat het restaurant Smulpaapje proof is qua eten. Restaurants met een kindvriendelijk terras, maar een standaardmenukaart worden niet opgenomen in deze top 10.

Aanmelden

Ken jij of ben jij zo’n restaurant met een kindvriendelijk terras, meld die/je dan nù bij ons aan en geef bij je aanmelding aan waarom jij vindt dat dit terras niet in deze top 10 mag ontbreken. De volledige top 10 maken we dan deze zomer nog bekend.

Gepubliceerd op 26 juni 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.