Smulpaapje steunt Giro 555



UNICEF-South-Sudan-giro555.jpg
Foto: UNICEF/Siegfried Modola

Help mee en steun Giro 555

Het is voor mij, als moeder van een opgroeiende, goed gevoede dochter, bijna niet voor te stellen dat andere moeders hun kind(eren) zien sterven van de honger. Juist omdat ik met Smulpaapje probeer om goed eten voor kinderen onder de aandacht te brengen, kan ik vandaag niet alleen maar toekijken, straks met mijn dochter uit eten gaan en vervolgens niks doen…

Smulpaapje steunt de landelijke inzamelingsactie van Giro 555.

En dus heb ik zojuist een donatie overgemaakt aan giro 555 en hoop ik dat jij dat ook wilt doen. Meer informatie over waarom het zo nodig is en wat er met de donatie gebeurt vind je op de site van de samenwerkende hulporganisaties.

Gepubliceerd op 29 maart 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.