Smulpaapje is jarig!Precies! Dat is het kookboek Wereldeters van Marjolein de Vlaam. En daar wil je vast wel kans op maken!

Kansmaken

Smulpaapje staat voor lekker uit eten met kinderen. In de filosofie van Wereldeters gaat het om gezellig samen lekker aan tafel. Die twee werelden komen in deze verjaardagsactie samen. Wat moet je doen? Fotografeer jouw kind(eren) samen met hun lievelingsgerecht. Dat mag thuis aan tafel zijn, of in een restaurant waar je (onlangs) hebt gegeten.Upload deze foto op de Facebookpagina van Smulpaapje en vertel ons in het bijschrift waarom nou juist dit het lievelingsgerecht is en waarom je kind(eren) het zo lekker vindt.

Selectie

Uit alle inzendingen selecteert Smulpaapje, samen met Wereldeters, de drie leukste foto’s. En jullie bepalen uiteindelijk welke van deze drie foto’s een kookboek wint door te stemmen op jouw favoriete foto. Je kunt tot 1 maart aanstaande je foto uploaden. Heel veel plezier!

Gepubliceerd op 16 januari 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.