Smulpaapje is dankbaar!



Dankbaar

Wees gerust, ik ga je nu niet met quotes en allerlei andere spirituele dingen om de oren gooien, maar toch vind ik vandaag wel een mooi moment om stil te staan bij waar ik (met Smulpaapje) dankbaar voor ben. Smulpaapje is er, ondanks dat ik zo goed als alles alleen doe, óók dankzij heel veel mensen. En er is ook meer dan genoeg waar ik dankbaar voor ben.

Dank jullie wel

Als eerste een héél groot dank jullie wel, aan júllie! Jullie lezen ook dit artikel weer (of zijn jullie nu voor het eerst op de site? in dat geval welkom!) Smulpaapje is er voor jullie. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Want hoewel al die aandacht mijn ego vleit (laten we eerlijk zijn ;-)), is mijn enige missie goed eten op de kaart te zetten voor kleine Smulpapen. En dat kan dankzij jullie. Dus oprecht dank je wel daarvoor!

Wat eten we vandaag?

Na 2,5 jaar in de luwte buffelen werk ik nu, iets beter verlicht, aan het eerste Smulpaapje kookboek ‘Wat eten we vandaag?’ Volgend jaar staat dat vól in de spotlight. En wat ben ik daar trots op. En dankbaar, dat ik nu snoeihard aan een van mijn grote dromen mag werken. Nog heeeeel even geduld, het is bijna zover!

Achter de schermen

In de coulissen staan een aantal mensen die me al vanaf het begin (en sommigen sinds kort) helpen. Met de site, met mooie acties, met raad en daad, met een schop onder mijn kont. Ik ga zéker mensen vergeten, maar in het bijzonder toch een dank je wel voor  de mannen van Zeauw (die mijn geweldige site draaiend houden), Herman & Jaime van Foodelicous (dank voor het voor eeuwig verpesten van mijn smaakpapillen en dat ik nooít meer anders wil), de PR-bureaus voor het regelmatig verwennen van mijn deurmat met proefpost en niet in de laatste plaats mijn geweldige Twitter posse (jullie weten wie je zijn!)

Last, but not least

En zonder twijfel was dit alles niet mogelijk zonder de eeuwige steun van mijn vent en dochter, die mij menig uurtje moeten missen als ik weer hard aan het werk ben en die altijd meebepalen welk gerecht wel of niet geslaagd is. Dikke kussen voor jullie!

Thanksgiving

Kortom, dankbaar voor heel veel. Voor geweldige mensen, voor een gevulde koelkast, voor het leven dat nog iedere dag iets nieuws met zich mee brengt. Dit is voor mij rijkdom! En jij. Waar ben jij dankbaar voor?

Gepubliceerd op 27 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!