Smulpaapje is dankbaar!



Dankbaar

Wees gerust, ik ga je nu niet met quotes en allerlei andere spirituele dingen om de oren gooien, maar toch vind ik vandaag wel een mooi moment om stil te staan bij waar ik (met Smulpaapje) dankbaar voor ben. Smulpaapje is er, ondanks dat ik zo goed als alles alleen doe, óók dankzij heel veel mensen. En er is ook meer dan genoeg waar ik dankbaar voor ben.

Dank jullie wel

Als eerste een héél groot dank jullie wel, aan júllie! Jullie lezen ook dit artikel weer (of zijn jullie nu voor het eerst op de site? in dat geval welkom!) Smulpaapje is er voor jullie. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Want hoewel al die aandacht mijn ego vleit (laten we eerlijk zijn ;-)), is mijn enige missie goed eten op de kaart te zetten voor kleine Smulpapen. En dat kan dankzij jullie. Dus oprecht dank je wel daarvoor!

Wat eten we vandaag?

Na 2,5 jaar in de luwte buffelen werk ik nu, iets beter verlicht, aan het eerste Smulpaapje kookboek ‘Wat eten we vandaag?’ Volgend jaar staat dat vól in de spotlight. En wat ben ik daar trots op. En dankbaar, dat ik nu snoeihard aan een van mijn grote dromen mag werken. Nog heeeeel even geduld, het is bijna zover!

Achter de schermen

In de coulissen staan een aantal mensen die me al vanaf het begin (en sommigen sinds kort) helpen. Met de site, met mooie acties, met raad en daad, met een schop onder mijn kont. Ik ga zéker mensen vergeten, maar in het bijzonder toch een dank je wel voor  de mannen van Zeauw (die mijn geweldige site draaiend houden), Herman & Jaime van Foodelicous (dank voor het voor eeuwig verpesten van mijn smaakpapillen en dat ik nooít meer anders wil), de PR-bureaus voor het regelmatig verwennen van mijn deurmat met proefpost en niet in de laatste plaats mijn geweldige Twitter posse (jullie weten wie je zijn!)

Last, but not least

En zonder twijfel was dit alles niet mogelijk zonder de eeuwige steun van mijn vent en dochter, die mij menig uurtje moeten missen als ik weer hard aan het werk ben en die altijd meebepalen welk gerecht wel of niet geslaagd is. Dikke kussen voor jullie!

Thanksgiving

Kortom, dankbaar voor heel veel. Voor geweldige mensen, voor een gevulde koelkast, voor het leven dat nog iedere dag iets nieuws met zich mee brengt. Dit is voor mij rijkdom! En jij. Waar ben jij dankbaar voor?

Gepubliceerd op 27 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
25 oktober 2024
pasta kaas beemster
 
Mac & Cheese deluxe

Echt genieten doe je met deze deluxe Mac & Cheese, die zo gemaakt is. Want echt genieten met Beemster kaas, is zo simpel als dit pastarecept.
21 oktober 2024
 
Hummus bowl met harissa tomaatjes

Deze hummus bowl is niet alleen heel gezond, maar super makkelijk voor te bereiden. Hét bewijs dat lekker en gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn.
18 oktober 2024
nacho's beemster
 
Loaded cheesy Beemster nacho’s

Is er íets lekkerder dan loaded nacho’s? Ja hoor, loaded nacho’s van de barbecue met héél veel gesmolten Beemster kaas.
17 oktober 2024
Spaanse soep Smulpaapje
 
Spaanse soep met bonen, chorizo & cavolo nero

Makkelijke en goedgevulde Spaanse maaltijdsoep met bonen, chorizo en cavolo nero. Zo lekker heb je een soep met bonen nog nooit gegeten.
16 oktober 2024
pumpkin spice cake
 
Pumpkin spice cake

Uit Zoete Zooi. van Eefje Friedhoff komt het recept voor deze geurige pumpkin spice cake. Die wil je bakken. Geloof me!
14 oktober 2024
Noedels uit Comfort
 
Noedels met avocado en radijs

Uit Comfort van Ottolenghi komt dit (aangepaste) recept voor noedels met avocado en radijs. Super snel én gezond. Een toprecept!