Smulpaapje is dankbaar!



Dankbaar

Wees gerust, ik ga je nu niet met quotes en allerlei andere spirituele dingen om de oren gooien, maar toch vind ik vandaag wel een mooi moment om stil te staan bij waar ik (met Smulpaapje) dankbaar voor ben. Smulpaapje is er, ondanks dat ik zo goed als alles alleen doe, óók dankzij heel veel mensen. En er is ook meer dan genoeg waar ik dankbaar voor ben.

Dank jullie wel

Als eerste een héél groot dank jullie wel, aan júllie! Jullie lezen ook dit artikel weer (of zijn jullie nu voor het eerst op de site? in dat geval welkom!) Smulpaapje is er voor jullie. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Want hoewel al die aandacht mijn ego vleit (laten we eerlijk zijn ;-)), is mijn enige missie goed eten op de kaart te zetten voor kleine Smulpapen. En dat kan dankzij jullie. Dus oprecht dank je wel daarvoor!

Wat eten we vandaag?

Na 2,5 jaar in de luwte buffelen werk ik nu, iets beter verlicht, aan het eerste Smulpaapje kookboek ‘Wat eten we vandaag?’ Volgend jaar staat dat vól in de spotlight. En wat ben ik daar trots op. En dankbaar, dat ik nu snoeihard aan een van mijn grote dromen mag werken. Nog heeeeel even geduld, het is bijna zover!

Achter de schermen

In de coulissen staan een aantal mensen die me al vanaf het begin (en sommigen sinds kort) helpen. Met de site, met mooie acties, met raad en daad, met een schop onder mijn kont. Ik ga zéker mensen vergeten, maar in het bijzonder toch een dank je wel voor  de mannen van Zeauw (die mijn geweldige site draaiend houden), Herman & Jaime van Foodelicous (dank voor het voor eeuwig verpesten van mijn smaakpapillen en dat ik nooít meer anders wil), de PR-bureaus voor het regelmatig verwennen van mijn deurmat met proefpost en niet in de laatste plaats mijn geweldige Twitter posse (jullie weten wie je zijn!)

Last, but not least

En zonder twijfel was dit alles niet mogelijk zonder de eeuwige steun van mijn vent en dochter, die mij menig uurtje moeten missen als ik weer hard aan het werk ben en die altijd meebepalen welk gerecht wel of niet geslaagd is. Dikke kussen voor jullie!

Thanksgiving

Kortom, dankbaar voor heel veel. Voor geweldige mensen, voor een gevulde koelkast, voor het leven dat nog iedere dag iets nieuws met zich mee brengt. Dit is voor mij rijkdom! En jij. Waar ben jij dankbaar voor?

Gepubliceerd op 27 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.