Smulpaapje interviewt’ krijgt vervolg wegens groot succesSuccesverhaal

En waar het in eerste instantie puur de bedoeling was om een korte reeks te brengen is het zo’n succesverhaal dat we de serie gaan continueren. En niet alleen dat, maar van een tweewekelijkse rubriek wordt het een wekelijkse rubriek.

Overzicht

Daarnaast zijn alle interviews, die volgens een vast format gehouden worden, nu ook terug te vinden onder de tab ‘Interviews‘. Hier kun je alle eerder gehouden interviews op je gemak teruglezen.

Tipje van de sluier

Wie zien we terug in de nieuwe reeks ‘Smulpaapje interviewt’? Een tipje van de sluier. Zonder meteen met namen te strooien kunnen we wel verklappen dat volgende week donderdag een ware tovenaar in de keuken aan het woord komt. En de week daarna de chef met de hoogste Michelinsterren dichtheid in Nederland. Maar ook de weken daarna volgen nog prachtige namen. Houd Smulpaapje daarom goed in de gaten.

Nieuwsbrief

En wil je écht van alles op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist!

Gepubliceerd op 13 september 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
4 september 2023
Caponata recept
 
Siciliaanse Caponata Recept, een mediterraanse favoriet

Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
17 augustus 2023
onigiri met makreel
 
Onigiri met gerookte makreel

Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
31 juli 2023
american pancakes
 
American blueberry pancakes

De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
28 juli 2023
risotto basisrecept
 
Risotto, een eenvoudig basisrecept

Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
28 juli 2023
recept pasta carbonara
 
Klassieke pasta Carbonara

Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!
29 juni 2023
rabarber compote
 
Rabarber compote met aardbei

Dit is mogelijk het lekkerste recept dat ik heb voor rabarber compote. Met verse aardbeien erdoor, maar ook met een vleugje vanille en kaneel.