Smulpaapje interviewt’ krijgt vervolg wegens groot succesSuccesverhaal

En waar het in eerste instantie puur de bedoeling was om een korte reeks te brengen is het zo’n succesverhaal dat we de serie gaan continueren. En niet alleen dat, maar van een tweewekelijkse rubriek wordt het een wekelijkse rubriek.

Overzicht

Daarnaast zijn alle interviews, die volgens een vast format gehouden worden, nu ook terug te vinden onder de tab ‘Interviews‘. Hier kun je alle eerder gehouden interviews op je gemak teruglezen.

Tipje van de sluier

Wie zien we terug in de nieuwe reeks ‘Smulpaapje interviewt’? Een tipje van de sluier. Zonder meteen met namen te strooien kunnen we wel verklappen dat volgende week donderdag een ware tovenaar in de keuken aan het woord komt. En de week daarna de chef met de hoogste Michelinsterren dichtheid in Nederland. Maar ook de weken daarna volgen nog prachtige namen. Houd Smulpaapje daarom goed in de gaten.

Nieuwsbrief

En wil je écht van alles op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist!

Gepubliceerd op 13 september 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.