Smulpaapje interviewt’ krijgt vervolg wegens groot succes



Succesverhaal

En waar het in eerste instantie puur de bedoeling was om een korte reeks te brengen is het zo’n succesverhaal dat we de serie gaan continueren. En niet alleen dat, maar van een tweewekelijkse rubriek wordt het een wekelijkse rubriek.

Overzicht

Daarnaast zijn alle interviews, die volgens een vast format gehouden worden, nu ook terug te vinden onder de tab ‘Interviews‘. Hier kun je alle eerder gehouden interviews op je gemak teruglezen.

Tipje van de sluier

Wie zien we terug in de nieuwe reeks ‘Smulpaapje interviewt’? Een tipje van de sluier. Zonder meteen met namen te strooien kunnen we wel verklappen dat volgende week donderdag een ware tovenaar in de keuken aan het woord komt. En de week daarna de chef met de hoogste Michelinsterren dichtheid in Nederland. Maar ook de weken daarna volgen nog prachtige namen. Houd Smulpaapje daarom goed in de gaten.

Nieuwsbrief

En wil je écht van alles op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist!

Gepubliceerd op 13 september 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.