Smulpaapje interviewt’ krijgt vervolg wegens groot succesSuccesverhaal

En waar het in eerste instantie puur de bedoeling was om een korte reeks te brengen is het zo’n succesverhaal dat we de serie gaan continueren. En niet alleen dat, maar van een tweewekelijkse rubriek wordt het een wekelijkse rubriek.

Overzicht

Daarnaast zijn alle interviews, die volgens een vast format gehouden worden, nu ook terug te vinden onder de tab ‘Interviews‘. Hier kun je alle eerder gehouden interviews op je gemak teruglezen.

Tipje van de sluier

Wie zien we terug in de nieuwe reeks ‘Smulpaapje interviewt’? Een tipje van de sluier. Zonder meteen met namen te strooien kunnen we wel verklappen dat volgende week donderdag een ware tovenaar in de keuken aan het woord komt. En de week daarna de chef met de hoogste Michelinsterren dichtheid in Nederland. Maar ook de weken daarna volgen nog prachtige namen. Houd Smulpaapje daarom goed in de gaten.

Nieuwsbrief

En wil je écht van alles op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist!

Gepubliceerd op 13 september 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 mei 2023
sangria
 
De lekkerste sangria

De allerlekkerste sangria maak je wat mij betreft deze zomer héél vaak. Dit is mijn fool proof recept voor rosé sangria.
8 mei 2023
salsa bij nacho's
 
Salsa met watermeloen & mango

Salsa is niet alleen een dans, maar ook een Latijns-Amerikaanse saus. Ik maakte een salsa met watermeloen en mango voor bij de BBQ én bij de borrel.
8 mei 2023
Bananenbrood koffie en chocolade
 
Bananenbrood met koffie & chocolade

Alles wat je lekker vindt zit in dit bananenbrood, namelijk koffie én chocolade. Zo wordt het in één keer het lekkerste bananenbrood dat er is.
4 mei 2023
bloemkool puttanesca
 
Bloemkool puttanesca met gebakken gnocchi

Een recept voor puttanesca is meestal met pasta, maar maak die ook eens met geroosterde bloemkool en gebakken gnocchi. Zó lekker!
2 mei 2023
chowder recept
 
Chowder met gerookte vis

Voor wie niet weet wat een chowder is, dat is een goddelijke maaltijdsoep met groente en (gerookte) vis. Dit is mijn recept voor de lekkerste chowder.
21 april 2023
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.