Smulpaapje gaat voor een gezondere Avondvierdaagse



Smulpaapjes gezonde Avondvierdaagse

En dus bundelen Albert Heijn en Smulpaapje de krachten en gaan we volgende week woensdag in de Albert Heijn in Almere Parkwijk aan de slag. Samen met een aantal kinderen gaan we een gezonde snoepketting maken, die tijdens de Avondvierdaagse opgesnoept kan worden.

Gezonde snoepketting maken bij Albert Heijn

Woon je in Almere e/o en lijkt het jouw kind(eren) leuk om hier aan mee te doen, dan kun je je opgeven via de Facebookpagina van Albert Heijn Parkwijk (of in de winkel). Let op! er worden die middag video opnamen gemaakt, dus je gaat er dan wel mee akkoord dat je kind(eren) gefilmd wordt door Albert Heijn.

Ik verheug me er in ieder geval enorm op en hopelijk zie ik je daar!

Gepubliceerd op 26 mei 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.