Smulpaapje featured op Foodrevolution website Jamie Oliver



Jamie Oliver

Want op de tweet van Jamie Oliver dat hij altijd op zijn volgers reageert haakte ik in. Dat is namelijk niet altijd zo. Ik probeer al tijden met hem, o.a. via Twitter, in contact te komen. Omdat bij alles wat ik met Smulpaapje doe hij altijd mijn voorbeeld is geweest. Het team van Foodrevolution reageerde en vroegen mij hen te mailen. Dat deed ik, het verhaal van Smulpaapje vertellend werd duidelijk dat het past in de filosofie van Foodrevolution, maar dat de agenda van Jamie – zoals te verwachten – ram vol zit. Of ik een blog wilde schrijven over Smulpaapje.

Food Revolution

Hoor je me d’ uuuuuuuh denken? 😉 Natuuuurlijk wil ik dat. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het blog werd ingeleverd, foto’s werden opgevraagd. En vandaag kreeg ik dan de verlossende mail dat het live staat. Mijn blog. Over Smulpaapje. Op de website van Jamie Oliver. Moet ik nog uitleggen hoe ongelofelijk happy en trots ik daar op ben? Nee he?! Ga ‘m dus maar gauw lezen. Je vindt de blog hier

En nu?

Ik blijf het proberen. Ik hoop oprecht dat ik op enig moment om tafel kan met Jamie. Voor zijn advies, input, om te sparren. Zodat ik Smulpaapje naar weer een nieuw level kan brengen, net als hij. Durf hardop te dromen, mijn motto. Wie weet, ooit 🙂

Gepubliceerd op 8 juli 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.