Smulpaapje featured op Foodrevolution website Jamie Oliver



Jamie Oliver

Want op de tweet van Jamie Oliver dat hij altijd op zijn volgers reageert haakte ik in. Dat is namelijk niet altijd zo. Ik probeer al tijden met hem, o.a. via Twitter, in contact te komen. Omdat bij alles wat ik met Smulpaapje doe hij altijd mijn voorbeeld is geweest. Het team van Foodrevolution reageerde en vroegen mij hen te mailen. Dat deed ik, het verhaal van Smulpaapje vertellend werd duidelijk dat het past in de filosofie van Foodrevolution, maar dat de agenda van Jamie – zoals te verwachten – ram vol zit. Of ik een blog wilde schrijven over Smulpaapje.

Food Revolution

Hoor je me d’ uuuuuuuh denken? 😉 Natuuuurlijk wil ik dat. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het blog werd ingeleverd, foto’s werden opgevraagd. En vandaag kreeg ik dan de verlossende mail dat het live staat. Mijn blog. Over Smulpaapje. Op de website van Jamie Oliver. Moet ik nog uitleggen hoe ongelofelijk happy en trots ik daar op ben? Nee he?! Ga ‘m dus maar gauw lezen. Je vindt de blog hier

En nu?

Ik blijf het proberen. Ik hoop oprecht dat ik op enig moment om tafel kan met Jamie. Voor zijn advies, input, om te sparren. Zodat ik Smulpaapje naar weer een nieuw level kan brengen, net als hij. Durf hardop te dromen, mijn motto. Wie weet, ooit 🙂

Gepubliceerd op 8 juli 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!