Smulpaapje exclusief! Workshops in luxe culinaire boerderijCulinaire boerderij

Smulpaapje organiseert, in samenwerking met Hof van Saksen, een fantastische dag (inclusief overnachting) in de super-de-luxe culinaire boerderij.  Wat kunnen we zeggen over onze accommodatie. Wauw! Dat is denk ik het enige woord dat past. Werkelijk àlles wat je wenst is in deze boerderij aanwezig. Buitenkeuken, Teppanyaki plaat, Kitchenaid, wijnklimaatkast, maar ook héérlijke luxe slaapkamers. En op het park van Hof van Saksen zijn ook nog eens alle mogelijke faciliteiten aanwezig om er even écht uit te zijn!

Nog niet overtuigd?

Bekijk deze video dan maar eens. Je bent nog steeds niet onder de indruk? Dan moet je misschien maar even verder klikken 🙂 Wél blij geworden van wat je ziet? Dan hebben we iets geweldigs voor je in petto! Wat gaan we doen?

‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ met #bakkertjezelf

Na aankomst gaan we onder begeleiding van niemand minder dan #bakkertjezelf Edwin Klaasen brood bakken. Van Edwin (@desemenzo) verscheen onlangs het prachtige broodboek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook‘. Je gaat met de handen in het deeg en leert van de bakker himself de fijne kneepjes van écht brood bakken. Na deze workshop zet je thuis het lekkerste, zelfgemaakte verse brood op tafel.

We lunchen gezamenlijk – natuurlijk – met zelfgebakken brood. Even bijkomen van de eerste indrukken.

Smulpaapje kookt

Na de lunch gaan we weer de keuken in. Smulpaapje kookt in de praktijk. Hoe kook je lekker voor je kinderen? Wat zet je op tafel dat niet alleen lekker is, maar gezond en liefst ook nog eens in niet te veel tijd. Wederom ga je ook zelf aan de slag en ga je zelf ervaren hoe makkelijk en leuk het is om voor je kinderen te koken!

Tijd om te ontspannen

Als al het harde werk erop zit gaan we met z’n allen aan tafel. Een goed glas erbij. Een ontspannen avond. Wil je liever iets voor jezelf doen, lekker naar de sauna of zwemmen? Alles kan. Het is aan jou/jullie!

Tot ziens

We ontbijten bijtijds, waarna we afscheid van elkaar nemen. Je kunt de rest van deze dag naar eigen inzicht invullen. Wil je terug naar huis? Dan kan dat. Maar wellicht wil je lekker nog een dagje op Hof van Saksen blijven; zwemmen, sauna, misschien wel naar de schoonheidsspecialiste? Het kan allemaal! (dit alles is dan wel voor eigen rekening).

Er is beperkt plek!

Per dag/overnachting is er ruimte voor 8 personen. Je kunt aankomen op woensdag 26 maart (vertrek donderdag 27 maart) of aankomen op donderdag 27 maart (vertrek vrijdag). Houd er rekening mee dat gezien het volle programma we ’s ochtends bijtijds beginnen. Er zijn vier tweepersoonslaapkamers beschikbaar. Kom je alleen, dan word je ingedeeld met iemand anders die ook alleen komt. Maar je kunt natuurlijk ook als tweetal reserveren. Bijvoorbeeld met je beste vriendin, je zus/broer of misschien wel je vader/moeder.

Kosten

Per persoon betaal je € 175,- Hierin is inbegrepen:

Broodworkshop van Edwin Klaassen (t.w.v. € 99,-)
Smulpaapje kookt workshop (t.w.v. € 75,-)
Lunch, diner en ontbijt
Alle drankjes gedurende je verblijf
Overnachting in de culinaire boerderij
Onvergetelijke ervaring!

Dus met de workshops heb je je geld eigenlijk al meer dan goed besteed en dan zijn we pas net begonnen!

Reserveer snel

Je kunt vanaf nù reserveren via info@smulpaapje.nl Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en helaas telt dat vol = vol. Je ontvangt na je mail z.s.m. bericht van ons of je bij de gelukkige acht behoort en informatie over je betaling. Wil je boeken zonder overnachting geef dat dan expliciet aan, in dat geval bieden we je een korting op de totaalprijs aan en betaal je € 137,50

We verheugen ons er enorm op om samen met jullie te bakken, te koken en jullie te leren kennen. En dan is dit pas het begin van alle mooie dingen die in 2014 nog gaan gebeuren!! Zien we jou/jullie eind maart?

Gepubliceerd op 2 februari 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.