Smulpaapje & de Kookerij starten kookworkshops



Inspirerende kookworkshops op de zaterdagmiddag

Zaterdagmiddag 28 juni organiseren we een ontzettend leuke kookworkshops. Tijdens deze workshop leren we je met een paar simpele handvatten jouw kookrepertoire uit te breiden, zonder dat het veel meer tijd kost. Basisgerechten waar volop mee gevarieerd kan worden. Maar altijd gerechten die nét even anders dan anders zijn en die scoren bij iedereen, van jong tot oud.

La deliziosa Italia

Op zaterdag 28 juni staat de Italiaanse keuken centraal: hoe maak je de perfecte risotto? We gaan zelf pizza maken, inclusief het deeg.

We maken een basis-tomatensaus; voor op de pizza en als start voor een fantastische Bolognese saus. Ook andere klassieke Italiaanse pastasauzen komen aan bod. Je grijpt hierna nooit meer op een pot terug!

Als dessert, natuurlijk een tiramisu en we maken ‘m in een variant die ook voor kinderen toegankelijk is.

In 3,5 uur heb je je kennis van de Italiaanse keuken volledig opgevijzeld en kun je op een verantwoorde, makkelijke en gezonde manier de Italiaanse keuken in je eigen huis brengen!

Praktische informatie:

Je betaalt € 55,- p.p, dat is inclusief welkomstglas, tafelwaters, glas wijn aan tafel en koffie of thee afsluitend

14:45 – 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 – 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en tussendoor aan tafel
18:00 – 18:30 uur  dessert / afsluiting

Locatie: Kookstudio de Kookerij in Noordwijkerhout

Aanmelden

Je kunt je vanaf heden aanmelden:
Aanmelden workshop Italiaans koken

Zien we jullie daar?! Wil je meer weten neem dan even contact met ons op!

Gepubliceerd op 11 april 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!