Smulpaapje & de Kookerij starten kookworkshops



Inspirerende kookworkshops op de zaterdagmiddag

Zaterdagmiddag 28 juni organiseren we een ontzettend leuke kookworkshops. Tijdens deze workshop leren we je met een paar simpele handvatten jouw kookrepertoire uit te breiden, zonder dat het veel meer tijd kost. Basisgerechten waar volop mee gevarieerd kan worden. Maar altijd gerechten die nét even anders dan anders zijn en die scoren bij iedereen, van jong tot oud.

La deliziosa Italia

Op zaterdag 28 juni staat de Italiaanse keuken centraal: hoe maak je de perfecte risotto? We gaan zelf pizza maken, inclusief het deeg.

We maken een basis-tomatensaus; voor op de pizza en als start voor een fantastische Bolognese saus. Ook andere klassieke Italiaanse pastasauzen komen aan bod. Je grijpt hierna nooit meer op een pot terug!

Als dessert, natuurlijk een tiramisu en we maken ‘m in een variant die ook voor kinderen toegankelijk is.

In 3,5 uur heb je je kennis van de Italiaanse keuken volledig opgevijzeld en kun je op een verantwoorde, makkelijke en gezonde manier de Italiaanse keuken in je eigen huis brengen!

Praktische informatie:

Je betaalt € 55,- p.p, dat is inclusief welkomstglas, tafelwaters, glas wijn aan tafel en koffie of thee afsluitend

14:45 – 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 – 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en tussendoor aan tafel
18:00 – 18:30 uur  dessert / afsluiting

Locatie: Kookstudio de Kookerij in Noordwijkerhout

Aanmelden

Je kunt je vanaf heden aanmelden:
Aanmelden workshop Italiaans koken

Zien we jullie daar?! Wil je meer weten neem dan even contact met ons op!

Gepubliceerd op 11 april 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.