SmaakontwikkelingKoken voor peuters

Toen wij op een blad voor ouders bij een artikel over een workshop koken voor peuters de kop ‘Hoe verstop je een courgette’ zagen staan  waren we dan ook verrast. Waarom zou je groenten willen verstoppen? Omdat je kinderen het dan niet merken en dus toch zo hun dagelijkse portie groente eten? Maar wat leer je je kinderen daarmee? Wij hebben daar wel een mening over, maar zijn vooral benieuwd naar wat jij hier van vindt.

Deel je ervaring

Hoe leer jij je kinderen nieuwe smaken. Wat werkte wel en wat werkte niet? Deel je ervaringen met ons en andere ouders! We zijn benieuwd naar jullie verhalen. Praat je mee op onze facebookpagina?

Gepubliceerd op 2 juli 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.