Smaakontwikkeling
Koken voor peuters
Toen wij op een blad voor ouders bij een artikel over een workshop koken voor peuters de kop ‘Hoe verstop je een courgette’ zagen staan waren we dan ook verrast. Waarom zou je groenten willen verstoppen? Omdat je kinderen het dan niet merken en dus toch zo hun dagelijkse portie groente eten? Maar wat leer je je kinderen daarmee? Wij hebben daar wel een mening over, maar zijn vooral benieuwd naar wat jij hier van vindt.
Deel je ervaring
Hoe leer jij je kinderen nieuwe smaken. Wat werkte wel en wat werkte niet? Deel je ervaringen met ons en andere ouders! We zijn benieuwd naar jullie verhalen. Praat je mee op onze facebookpagina?
Gepubliceerd op 2 juli 2013
Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.