SLA RotterdamSLA Rotterdam

Ik denk dat ik een van de weinigen ben die nog nooit heeft gegeten bij een SLA vestiging. Deze 'healthy salad bar' zit inmiddels op behoorlijk wat plekken, zoals in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en nu ook in Rotterdam. Op de Oude Binnenweg, samen met de Nieuwe Binnenweg, een van de leukste stukjes Rotterdam. (oké, een van de véle leuke stukjes Rotterdam!)

Lunchen bij SLA

Maar goed, nu is het er dan eindelijk van gekomen. Op uitnodiging mocht ik komen lunchen bij deze nieuwste vestiging in Rotterdam. En zeker in de periode van mijn Project Beter Eten is het superfijn om ergens te kunnen eten waar je je bij de aanblik van het eten alleen al nóg gezonder voelt. Geen gewone salades, nee nee dit zijn bowls vol heerlijks. Vegan, vega, met vlees/kip, wat je maar wilt!

Saladebar 2.0

Kies uit de vele opties die op een grote menuposter op de wand staan vermeld, of stel een eigen salade samen met wat jij lekker vindt. Ik koos voor een van de seizoenssalades, een behoorlijk groot bord vol met sla (je verwacht het niet) maar ook met linzen, bietenhummus, zoete aardappel, komkommer en drie heerlijke broccoli-parmezaan burgertjes. Een behoorlijke maaltijd wel, ik had echt genoeg en heb de rest van de middag geen honger meer gehad. Oh en yay, ze hebben hier ook de kombucha van YaYa, die vind ik echt zó lekker!

Restaurant en take-away

Geen zin om bij SLA zelf te eten, je kunt alle salades ook meenemen. In een aantal steden wordt er zelfs bezorgd. Ik kan alleen maar hopen dat ze ook gauw besluiten om een vestiging in Leiden te openen, want dit smaakt wat mij betreft naar meer.

Oh en qua prijzen,  de meeste salades zijn rond de € 11. Ik moet zeggen, ik vond dat in eerste instantie prijzig. Maar na ze gegeten te hebben zijn ze (in mijn nederige mening) iedere cent waard en twijfel ik een volgende keer niet meer of ik naar binnen zal gaan om er te lunchen. Ze hebben er wat mij betreft een fan bij!

Gepubliceerd op 30 augustus 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]