Samenwerken met Susan Aretz

Naast mijn werk voor SusanAretz.nl werk ik ook in opdracht. Als receptontwikkelaar, als content-creator, als social media adviseur (mijn baan in een vorig leven, maar nog steeds mijn passie).
Enthousiast, doortastend, no nonsense, kritisch, aanpakker, het zijn een aantal van de kernwoorden waarmee anderen mij beschrijven en waar ik mij volledig in herken. Zoek je daarnaast een betrouwbare, loyale, enthousiaste en authentieke (food)partner om mee samen te werken dan hoef je niet verder te zoeken.
In de jaren dat ik dit werk doe ben ik altijd uiterst selectief geweest in mijn samenwerkingen. In mijn optiek is een samenwerking namelijk pas écht succesvol als beide partijen én de doelgroep 100% geloven in de content die is gemaakt. En voor mij persoonlijk geldt dat ik trots wil zijn op de content die ik maak en het merk/de opdrachtgever waar ik voor werk.

Je mag van mij verwachten dat ik relevante content maak. Ik hou er bovendien van om strategisch mee te denken en doortastend te werk te gaan. Samenwerkingen in de afgelopen jaren hebben op verschillende manieren plaatsgevonden:
  • als (merk)ambassadeur (lange termijn samenwerkingen)
  • als receptontwikkelaar (lange termijn en eenmalige samenwerkingen)
  • door middel van video content
  • via geschreven content / artikelen
  • daarnaast doe ik presentaties, host ik events & geef ik workshops
  • je kunt mij bovendien inhuren als (inspiratie) spreker
Een uitgebreid portfolio en voorbeelden van mijn werk en opdrachtgevers vind je hier.
Heb ik je interesse gewekt? Super! Laten we dan een afspraak maken om te kijken naar de mogelijkheden. Want wat mij betreft zijn samenwerkingen die op maat zijn afgestemd het begin van succesvolle samenwerkingen.