Ribera del Duero Pop-up WijnbarRibera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam

Afgelopen donderdag werd 'ie geopend, de Ribera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam. Met meer dan 40 wijnen kun je genieten van een goed glas Spaanse wijn, gewoon in hartje Amsterdam. Of je nu houdt van een jonge joven of juist gaat voor de stevigere Reserva, alles is per glas te verkrijgen.

Net als in een echte Spaanse wijnbar, is ook aan iets lekkers voor bij je glas wijn gedacht. Wat dacht je van een heerlijk bordje Spaanse jamón of een speciaal bij de wijnen afgestemd plankje kaas.

De Ribera del Duero Pop-up Wijnbar vind je in Akhnaton op de Nieuwezijds Kolk 25, op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Openingstijden
t/m zondag 10 november: 16h30h – 22h
Donderdag 14 t/m zondag 17 november: 16:30h – 22:00h

Gepubliceerd op 10 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]