Ribera del Duero Pop-up WijnbarRibera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam

Afgelopen donderdag werd 'ie geopend, de Ribera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam. Met meer dan 40 wijnen kun je genieten van een goed glas Spaanse wijn, gewoon in hartje Amsterdam. Of je nu houdt van een jonge joven of juist gaat voor de stevigere Reserva, alles is per glas te verkrijgen.

Net als in een echte Spaanse wijnbar, is ook aan iets lekkers voor bij je glas wijn gedacht. Wat dacht je van een heerlijk bordje Spaanse jamón of een speciaal bij de wijnen afgestemd plankje kaas.

De Ribera del Duero Pop-up Wijnbar vind je in Akhnaton op de Nieuwezijds Kolk 25, op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Openingstijden
t/m zondag 10 november: 16h30h – 22h
Donderdag 14 t/m zondag 17 november: 16:30h – 22:00h

Gepubliceerd op 10 november 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.