Ribera del Duero Pop-up WijnbarRibera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam

Afgelopen donderdag werd 'ie geopend, de Ribera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam. Met meer dan 40 wijnen kun je genieten van een goed glas Spaanse wijn, gewoon in hartje Amsterdam. Of je nu houdt van een jonge joven of juist gaat voor de stevigere Reserva, alles is per glas te verkrijgen.

Net als in een echte Spaanse wijnbar, is ook aan iets lekkers voor bij je glas wijn gedacht. Wat dacht je van een heerlijk bordje Spaanse jamón of een speciaal bij de wijnen afgestemd plankje kaas.

De Ribera del Duero Pop-up Wijnbar vind je in Akhnaton op de Nieuwezijds Kolk 25, op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Openingstijden
t/m zondag 10 november: 16h30h – 22h
Donderdag 14 t/m zondag 17 november: 16:30h – 22:00h

Gepubliceerd op 10 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.