Ribera del Duero Pop-up WijnbarRibera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam

Afgelopen donderdag werd 'ie geopend, de Ribera del Duero Pop-up Wijnbar in Amsterdam. Met meer dan 40 wijnen kun je genieten van een goed glas Spaanse wijn, gewoon in hartje Amsterdam. Of je nu houdt van een jonge joven of juist gaat voor de stevigere Reserva, alles is per glas te verkrijgen.

Net als in een echte Spaanse wijnbar, is ook aan iets lekkers voor bij je glas wijn gedacht. Wat dacht je van een heerlijk bordje Spaanse jamón of een speciaal bij de wijnen afgestemd plankje kaas.

De Ribera del Duero Pop-up Wijnbar vind je in Akhnaton op de Nieuwezijds Kolk 25, op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Openingstijden
t/m zondag 10 november: 16h30h – 22h
Donderdag 14 t/m zondag 17 november: 16:30h – 22:00h

Gepubliceerd op 10 november 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
25 januari 2022
autobiografie Will Smith
 
Will – autobiografie Will Smith

De autobiografie van Will Smith geeft een mooi inkijkje in het leven van de film- en tv ster. Maar hij schuwt ook niet om kritisch naar zichzelf te kijken.
5 januari 2022
twee nieuwe boeken voor Susan Aretz
 
En dat is vijf én zes!

YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws. Er verschijnen bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!
29 december 2021
 
Terugblik 2021

Drie keer knipperen en het jaar 2021 is bijna voorbij. Wát een jaar was dit zeg. Waarbij dankbaarheid en trots de boventoon toch wel voeren.
1 december 2021
 
Speciale Borreltijd actie

Tot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!
15 november 2021
Nadiya bakt
 
Nadiya Hussain bakt – review

Great British Bakeoff en Netflix ster Nadiya Hussain bakt ze bruin in haar nieuwste boek, Nadiya bakt. Met een arsenaal aan bijzondere bakrecepten.
9 november 2021
Koolhydraatarme bijbel
 
De koolhydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil

Geen dieetboek, maar een dikke pil vol met koolhydraatarme recepten. De een nog lekkerder dan de ander. Spoiler alert; ik ben fan!