Review van de Collistar Lift HD anti-aging lijnCollistar Lift HD

Als je aanslaat op een persbericht voor anti-aging crémes weet je dat je in eerste instantie heel hard om jezelf moet lachen, maar tegelijkertijd dat het een kans is om eens iets anders te proberen dan wat je zelf al jaren gebruikt. Dus vroeg ik Collistar of ik hun nieuwe lijn aan anti-aging producten mocht uitproberen en kreeg ik een paar dagen later een prachtig pakketje toegestuurd. Alles zat erin uit de nieuwe Lift HD lijn.

Wat belooft Collistar Lift HD?

Dit is wat het persbericht onder meer belooft “Naast het feit dat de LIFT HD® producten diep inwerken en de weefsels geleidelijk aan weer opvullen, bieden ze ook een ogenblikkelijk zicht- en voelbaar liftend en egaliserend effect. Bovendien garanderen ze een continue en globale werking tegen huidveroudering”

Nu ben ik ook wel een beetje een cynicus, dus mooie teksten zijn één. Wat ze daadwerkelijk doen is een tweede. Dus open met die potjes dan maar. Wat opvalt aan zowel de crème, als de oogcrème is dat het een fijne, lichte textuur heeft. Je hebt weinig nodig voor je gezicht en het smeert heel fijn uit. Pluspuntje!

Ampullen ultra-lifting instant effect

Er zijn ook ampullen met een soort serum erin dat een instant liftend effect belooft. Het ziet er wat medicinaal uit, je breekt het glas ook bovenaan kapot (let op scherpe randjes!) maar het spul erin lijkt wel magisch. Ik deed een halve ampul op m’n gezicht na een week ziek in bed, omdat ik ’s middags een fotoshoot had. En of het nou placebo is of niet, ik zag daadwerkelijk daarna een frisser en gladder gezicht. Awesome voor noodgevallen dus of als je gezicht even een oppepper nodig heeft.

Nacht masker

Een uitvinding vind ik het masker dat je voor de nacht aanbrengt. Dunnetjes, zodat niet je hele kussen eronder zit. Maar doordat het er de hele nacht opzit kan het lekker z’n werk doen en ik heb over het algemeen te weinig geduld, als ik een maskertje in het weekend doe, om het er lang genoeg op te laten zitten.

Eindconclusie

Ik vind het oprecht fijne producten. Ze voelen stuk voor stuk fijn aan op mijn gezicht en de ampullen vind ik echt ‘the bomb’. Of het écht werkt daar doe ik liever geen uitspraak over, ik ben geen wetenschapper. Ik gebruik al jaren anti-aging crèmes en hoewel ik vind dat mijn huid er nog steeds prachtig en verzorgd uitziet denk ik dat je dat met alleen crème niet voor elkaar krijgt. Het is een combi van het geheel.

Maar ik vind deze lijn van producten wel echt super. De textuur is licht, makkelijk in het gebruik, het smeert fijn uit, mijn huid reageert er top op. Dat vind ik zeker wat waard. Voorlopig gaan mijn reguliere producten even terug de kast in en blijven deze staan waar ze staan. Meer aanrader dan dat kan ik je niet geven

Verkoopinformatie

De Lift HD producten van Collistar zijn vanaf 1 april te koop, o.a. bij Etos en online.  De prijzen variëren, de gezichtscrème kost  € 49,99, de oogcrème € 38,99, het masker € 39,99 en de ampullen (per 6+2 gratis) € 38,49.

Disclaimer

Voor deze review kreeg ik van Collistar een set Lift HD producten thuisgestuurd om uit te proberen. Voor het schrijven van deze review kreeg ik niet betaald en zoals altijd krijg je wel mijn persoonlijke en eerlijke mening erover.

Gepubliceerd op 31 maart 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]