Review van de Collistar Lift HD anti-aging lijnCollistar Lift HD

Als je aanslaat op een persbericht voor anti-aging crémes weet je dat je in eerste instantie heel hard om jezelf moet lachen, maar tegelijkertijd dat het een kans is om eens iets anders te proberen dan wat je zelf al jaren gebruikt. Dus vroeg ik Collistar of ik hun nieuwe lijn aan anti-aging producten mocht uitproberen en kreeg ik een paar dagen later een prachtig pakketje toegestuurd. Alles zat erin uit de nieuwe Lift HD lijn.

Wat belooft Collistar Lift HD?

Dit is wat het persbericht onder meer belooft “Naast het feit dat de LIFT HD® producten diep inwerken en de weefsels geleidelijk aan weer opvullen, bieden ze ook een ogenblikkelijk zicht- en voelbaar liftend en egaliserend effect. Bovendien garanderen ze een continue en globale werking tegen huidveroudering”

Nu ben ik ook wel een beetje een cynicus, dus mooie teksten zijn één. Wat ze daadwerkelijk doen is een tweede. Dus open met die potjes dan maar. Wat opvalt aan zowel de crème, als de oogcrème is dat het een fijne, lichte textuur heeft. Je hebt weinig nodig voor je gezicht en het smeert heel fijn uit. Pluspuntje!

Ampullen ultra-lifting instant effect

Er zijn ook ampullen met een soort serum erin dat een instant liftend effect belooft. Het ziet er wat medicinaal uit, je breekt het glas ook bovenaan kapot (let op scherpe randjes!) maar het spul erin lijkt wel magisch. Ik deed een halve ampul op m’n gezicht na een week ziek in bed, omdat ik ’s middags een fotoshoot had. En of het nou placebo is of niet, ik zag daadwerkelijk daarna een frisser en gladder gezicht. Awesome voor noodgevallen dus of als je gezicht even een oppepper nodig heeft.

Nacht masker

Een uitvinding vind ik het masker dat je voor de nacht aanbrengt. Dunnetjes, zodat niet je hele kussen eronder zit. Maar doordat het er de hele nacht opzit kan het lekker z’n werk doen en ik heb over het algemeen te weinig geduld, als ik een maskertje in het weekend doe, om het er lang genoeg op te laten zitten.

Eindconclusie

Ik vind het oprecht fijne producten. Ze voelen stuk voor stuk fijn aan op mijn gezicht en de ampullen vind ik echt ‘the bomb’. Of het écht werkt daar doe ik liever geen uitspraak over, ik ben geen wetenschapper. Ik gebruik al jaren anti-aging crèmes en hoewel ik vind dat mijn huid er nog steeds prachtig en verzorgd uitziet denk ik dat je dat met alleen crème niet voor elkaar krijgt. Het is een combi van het geheel.

Maar ik vind deze lijn van producten wel echt super. De textuur is licht, makkelijk in het gebruik, het smeert fijn uit, mijn huid reageert er top op. Dat vind ik zeker wat waard. Voorlopig gaan mijn reguliere producten even terug de kast in en blijven deze staan waar ze staan. Meer aanrader dan dat kan ik je niet geven

Verkoopinformatie

De Lift HD producten van Collistar zijn vanaf 1 april te koop, o.a. bij Etos en online.  De prijzen variëren, de gezichtscrème kost  € 49,99, de oogcrème € 38,99, het masker € 39,99 en de ampullen (per 6+2 gratis) € 38,49.

Disclaimer

Voor deze review kreeg ik van Collistar een set Lift HD producten thuisgestuurd om uit te proberen. Voor het schrijven van deze review kreeg ik niet betaald en zoals altijd krijg je wel mijn persoonlijke en eerlijke mening erover.

Gepubliceerd op 31 maart 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
15 juni 2021
vegan kookboek
 
Vegan voor iedereen – Merel Wildschut

Drie vegan kookboeken vielen er op de mat, waaronder die van Merel Wildschut. Vegan voor iedereen is een aanwinst voor je kookboekenkast.
8 juni 2021
 
Waarom ik suck at niks doen

Ik doe het komend jaar écht wat rustiger… Ik hoor het me nog zeggen. Vlak nadat ik vorig jaar bijna flauw viel tijdens de fotoshoot voor mijn nieuwe boek.
30 mei 2021
 
De maand van Susan – mei

Dat mei achter ons ligt zou je qua weer niet zeggen. Maar het was een fijne maand met weer de eerste tripjes. Dat is wel even het terugkijken waard!
27 mei 2021
 
De bijbel van de Indiase keuken – review

Als je een liefhebber bent van de Indiase keuken kan ik je aanraden om een plekje in de kast vrij te maken voor De bijbel van de Indiase keuken.
5 mei 2021
Honingbij tot hagelslag_boek
 
Kinderboeken kadotips

Wat verschijnen er toch prachtige kinderboeken die je geweldig kado kunt geven. Ik geef je 4 tips voor nieuw verschenen kinderboeken.
3 mei 2021
 
De maand van Susan – april

Het befaamde zwarte gat nadat je een boek af hebt, ik viel er wederom vol in. Is dat erg? Nee hoor, want er gebeurde gelukkig nog veel meer.