Review van de Collistar Lift HD anti-aging lijnCollistar Lift HD

Als je aanslaat op een persbericht voor anti-aging crémes weet je dat je in eerste instantie heel hard om jezelf moet lachen, maar tegelijkertijd dat het een kans is om eens iets anders te proberen dan wat je zelf al jaren gebruikt. Dus vroeg ik Collistar of ik hun nieuwe lijn aan anti-aging producten mocht uitproberen en kreeg ik een paar dagen later een prachtig pakketje toegestuurd. Alles zat erin uit de nieuwe Lift HD lijn.

Wat belooft Collistar Lift HD?

Dit is wat het persbericht onder meer belooft “Naast het feit dat de LIFT HD® producten diep inwerken en de weefsels geleidelijk aan weer opvullen, bieden ze ook een ogenblikkelijk zicht- en voelbaar liftend en egaliserend effect. Bovendien garanderen ze een continue en globale werking tegen huidveroudering”

Nu ben ik ook wel een beetje een cynicus, dus mooie teksten zijn één. Wat ze daadwerkelijk doen is een tweede. Dus open met die potjes dan maar. Wat opvalt aan zowel de crème, als de oogcrème is dat het een fijne, lichte textuur heeft. Je hebt weinig nodig voor je gezicht en het smeert heel fijn uit. Pluspuntje!

Ampullen ultra-lifting instant effect

Er zijn ook ampullen met een soort serum erin dat een instant liftend effect belooft. Het ziet er wat medicinaal uit, je breekt het glas ook bovenaan kapot (let op scherpe randjes!) maar het spul erin lijkt wel magisch. Ik deed een halve ampul op m’n gezicht na een week ziek in bed, omdat ik ’s middags een fotoshoot had. En of het nou placebo is of niet, ik zag daadwerkelijk daarna een frisser en gladder gezicht. Awesome voor noodgevallen dus of als je gezicht even een oppepper nodig heeft.

Nacht masker

Een uitvinding vind ik het masker dat je voor de nacht aanbrengt. Dunnetjes, zodat niet je hele kussen eronder zit. Maar doordat het er de hele nacht opzit kan het lekker z’n werk doen en ik heb over het algemeen te weinig geduld, als ik een maskertje in het weekend doe, om het er lang genoeg op te laten zitten.

Eindconclusie

Ik vind het oprecht fijne producten. Ze voelen stuk voor stuk fijn aan op mijn gezicht en de ampullen vind ik echt ‘the bomb’. Of het écht werkt daar doe ik liever geen uitspraak over, ik ben geen wetenschapper. Ik gebruik al jaren anti-aging crèmes en hoewel ik vind dat mijn huid er nog steeds prachtig en verzorgd uitziet denk ik dat je dat met alleen crème niet voor elkaar krijgt. Het is een combi van het geheel.

Maar ik vind deze lijn van producten wel echt super. De textuur is licht, makkelijk in het gebruik, het smeert fijn uit, mijn huid reageert er top op. Dat vind ik zeker wat waard. Voorlopig gaan mijn reguliere producten even terug de kast in en blijven deze staan waar ze staan. Meer aanrader dan dat kan ik je niet geven

Verkoopinformatie

De Lift HD producten van Collistar zijn vanaf 1 april te koop, o.a. bij Etos en online.  De prijzen variëren, de gezichtscrème kost  € 49,99, de oogcrème € 38,99, het masker € 39,99 en de ampullen (per 6+2 gratis) € 38,49.

Disclaimer

Voor deze review kreeg ik van Collistar een set Lift HD producten thuisgestuurd om uit te proberen. Voor het schrijven van deze review kreeg ik niet betaald en zoals altijd krijg je wel mijn persoonlijke en eerlijke mening erover.

Gepubliceerd op 31 maart 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.