Review van de Collistar Lift HD anti-aging lijnCollistar Lift HD

Als je aanslaat op een persbericht voor anti-aging crémes weet je dat je in eerste instantie heel hard om jezelf moet lachen, maar tegelijkertijd dat het een kans is om eens iets anders te proberen dan wat je zelf al jaren gebruikt. Dus vroeg ik Collistar of ik hun nieuwe lijn aan anti-aging producten mocht uitproberen en kreeg ik een paar dagen later een prachtig pakketje toegestuurd. Alles zat erin uit de nieuwe Lift HD lijn.

Wat belooft Collistar Lift HD?

Dit is wat het persbericht onder meer belooft “Naast het feit dat de LIFT HD® producten diep inwerken en de weefsels geleidelijk aan weer opvullen, bieden ze ook een ogenblikkelijk zicht- en voelbaar liftend en egaliserend effect. Bovendien garanderen ze een continue en globale werking tegen huidveroudering”

Nu ben ik ook wel een beetje een cynicus, dus mooie teksten zijn één. Wat ze daadwerkelijk doen is een tweede. Dus open met die potjes dan maar. Wat opvalt aan zowel de crème, als de oogcrème is dat het een fijne, lichte textuur heeft. Je hebt weinig nodig voor je gezicht en het smeert heel fijn uit. Pluspuntje!

Ampullen ultra-lifting instant effect

Er zijn ook ampullen met een soort serum erin dat een instant liftend effect belooft. Het ziet er wat medicinaal uit, je breekt het glas ook bovenaan kapot (let op scherpe randjes!) maar het spul erin lijkt wel magisch. Ik deed een halve ampul op m’n gezicht na een week ziek in bed, omdat ik ’s middags een fotoshoot had. En of het nou placebo is of niet, ik zag daadwerkelijk daarna een frisser en gladder gezicht. Awesome voor noodgevallen dus of als je gezicht even een oppepper nodig heeft.

Nacht masker

Een uitvinding vind ik het masker dat je voor de nacht aanbrengt. Dunnetjes, zodat niet je hele kussen eronder zit. Maar doordat het er de hele nacht opzit kan het lekker z’n werk doen en ik heb over het algemeen te weinig geduld, als ik een maskertje in het weekend doe, om het er lang genoeg op te laten zitten.

Eindconclusie

Ik vind het oprecht fijne producten. Ze voelen stuk voor stuk fijn aan op mijn gezicht en de ampullen vind ik echt ‘the bomb’. Of het écht werkt daar doe ik liever geen uitspraak over, ik ben geen wetenschapper. Ik gebruik al jaren anti-aging crèmes en hoewel ik vind dat mijn huid er nog steeds prachtig en verzorgd uitziet denk ik dat je dat met alleen crème niet voor elkaar krijgt. Het is een combi van het geheel.

Maar ik vind deze lijn van producten wel echt super. De textuur is licht, makkelijk in het gebruik, het smeert fijn uit, mijn huid reageert er top op. Dat vind ik zeker wat waard. Voorlopig gaan mijn reguliere producten even terug de kast in en blijven deze staan waar ze staan. Meer aanrader dan dat kan ik je niet geven

Verkoopinformatie

De Lift HD producten van Collistar zijn vanaf 1 april te koop, o.a. bij Etos en online.  De prijzen variëren, de gezichtscrème kost  € 49,99, de oogcrème € 38,99, het masker € 39,99 en de ampullen (per 6+2 gratis) € 38,49.

Disclaimer

Voor deze review kreeg ik van Collistar een set Lift HD producten thuisgestuurd om uit te proberen. Voor het schrijven van deze review kreeg ik niet betaald en zoals altijd krijg je wel mijn persoonlijke en eerlijke mening erover.

Gepubliceerd op 31 maart 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022