Review van de Collistar Lift HD anti-aging lijnCollistar Lift HD

Als je aanslaat op een persbericht voor anti-aging crémes weet je dat je in eerste instantie heel hard om jezelf moet lachen, maar tegelijkertijd dat het een kans is om eens iets anders te proberen dan wat je zelf al jaren gebruikt. Dus vroeg ik Collistar of ik hun nieuwe lijn aan anti-aging producten mocht uitproberen en kreeg ik een paar dagen later een prachtig pakketje toegestuurd. Alles zat erin uit de nieuwe Lift HD lijn.

Wat belooft Collistar Lift HD?

Dit is wat het persbericht onder meer belooft “Naast het feit dat de LIFT HD® producten diep inwerken en de weefsels geleidelijk aan weer opvullen, bieden ze ook een ogenblikkelijk zicht- en voelbaar liftend en egaliserend effect. Bovendien garanderen ze een continue en globale werking tegen huidveroudering”

Nu ben ik ook wel een beetje een cynicus, dus mooie teksten zijn één. Wat ze daadwerkelijk doen is een tweede. Dus open met die potjes dan maar. Wat opvalt aan zowel de crème, als de oogcrème is dat het een fijne, lichte textuur heeft. Je hebt weinig nodig voor je gezicht en het smeert heel fijn uit. Pluspuntje!

Ampullen ultra-lifting instant effect

Er zijn ook ampullen met een soort serum erin dat een instant liftend effect belooft. Het ziet er wat medicinaal uit, je breekt het glas ook bovenaan kapot (let op scherpe randjes!) maar het spul erin lijkt wel magisch. Ik deed een halve ampul op m’n gezicht na een week ziek in bed, omdat ik ’s middags een fotoshoot had. En of het nou placebo is of niet, ik zag daadwerkelijk daarna een frisser en gladder gezicht. Awesome voor noodgevallen dus of als je gezicht even een oppepper nodig heeft.

Nacht masker

Een uitvinding vind ik het masker dat je voor de nacht aanbrengt. Dunnetjes, zodat niet je hele kussen eronder zit. Maar doordat het er de hele nacht opzit kan het lekker z’n werk doen en ik heb over het algemeen te weinig geduld, als ik een maskertje in het weekend doe, om het er lang genoeg op te laten zitten.

Eindconclusie

Ik vind het oprecht fijne producten. Ze voelen stuk voor stuk fijn aan op mijn gezicht en de ampullen vind ik echt ‘the bomb’. Of het écht werkt daar doe ik liever geen uitspraak over, ik ben geen wetenschapper. Ik gebruik al jaren anti-aging crèmes en hoewel ik vind dat mijn huid er nog steeds prachtig en verzorgd uitziet denk ik dat je dat met alleen crème niet voor elkaar krijgt. Het is een combi van het geheel.

Maar ik vind deze lijn van producten wel echt super. De textuur is licht, makkelijk in het gebruik, het smeert fijn uit, mijn huid reageert er top op. Dat vind ik zeker wat waard. Voorlopig gaan mijn reguliere producten even terug de kast in en blijven deze staan waar ze staan. Meer aanrader dan dat kan ik je niet geven

Verkoopinformatie

De Lift HD producten van Collistar zijn vanaf 1 april te koop, o.a. bij Etos en online.  De prijzen variëren, de gezichtscrème kost  € 49,99, de oogcrème € 38,99, het masker € 39,99 en de ampullen (per 6+2 gratis) € 38,49.

Disclaimer

Voor deze review kreeg ik van Collistar een set Lift HD producten thuisgestuurd om uit te proberen. Voor het schrijven van deze review kreeg ik niet betaald en zoals altijd krijg je wel mijn persoonlijke en eerlijke mening erover.

Gepubliceerd op 31 maart 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!
9 juni 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
27 mei 2022
xi'ian review
 
Uit de keuken Xi’an Famous Foods

Een nieuwe ontdekking voor mij, dit beroemde Chinese restaurant, maar het boek is te gek en staat bomvol authentieke Chinese recepten.
26 mei 2022
Susan Aretz
 
De tijd vliegt, tijd voor een update

Terwijl ik jullie normaal iedere maand informeer over waar ik mee bezig ben is het dit jaar wat stiller dan je van me gewend bent. Tijd voor een update!