Review – Jamie Magazine Family



Betrek kinderen bij het eten

Door het hele nummer heen wordt meerdere keren gepleit kinderen vaker te betrekken bij het eten. Om ze te leren waar hun eten vandaan komt. Maar ook om ze smaak bij te brengen. Iets waar Smulpaapje een groot voorstander van is. Maar naast er alleen over te schrijven, staan er ook recepten en tips in het blad hoé je dat dan kunt doen.

Recepten

Waar wij blij van worden is dat de recepten niet van het kinderlijke soort zijn. Het enige uitgangspunt lijkt smaak. En daar houden wij van. Laat kinderen lekker mee eten met wat je zelf ook lekker vindt. Het is volgens ons de beste manier. We gaan een aantal van de recepten uitproberen en zullen die via ‘Smulpaapje kookt’ de revue laten passeren.

Inspiratie

Naast – uiteraard – lekkere recepten ook volop inspiratie voor de volwassen lezers. Extra leuk vonden wij de interviews met foodie ouders en hun blogs. Naast een aantal leuke buitenlandse blogs viel ons oog ook op een oude bekende van Smulpaapje, Francesca kookt. Als enige Nederlandse ook met haar een super leuk interview over haar blog.

Smaakt naar meer

Kortom, in deze speciale editie komt eigenlijk iedereen aan zijn trekken. Ook lezers zonder kinderen vinden er denken wij genoeg leuke artikelen en recepten in. En voor foodies met kinderen hopen wij vooral dat dit niet de laatste keer is dat er een speciale editie verschijnt. Want dit alles smaakt zeker naar meer!

Gepubliceerd op 13 augustus 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.