Over Susan AretzWie is Susan Aretz

Ik ben dus Susan, sinds 2012 oprichter en eigenaar van Smulpaapje.nl, moeder van Meike (2010) en getrouwd met Jasper. Van huis uit ben ik online communicatie- en social media adviseur. Dat werk deed ik er de eerste vier jaar van Smulpaapje nog bij, maar sinds 1 maart 2016 ben ik fulltime met/voor Smulpaapje bezig.

Carpefckndiem

Mijn levensmotto is #carpefckndiem. Het staat zelfs letterlijk op mijn pols getatoeëerd. Voor mij betekent het overigens meer dan alles uit het leven halen. Het betekent ook knetterhard werken en gaan voor waar je in gelooft. Het leven is namelijk niet alleen maar mooi, de hobbels die je tegenkomt liggen er met een reden.

Omdat ik meer ben/kan dan Smulpaapje alleen ben ik in mei 2018 begonnen met deze site. Alles hierop is dan ook een reflectie van waar ik van hou en voor sta. Eigenlijk neem ik je hier online mee in mijn leven, in al zijn facetten. Het is dan ook een veel persoonlijkere site dan Smulpaapje.

Ik hoop dat je je herkent in wat ik schrijf. Dat je geïnspireerd raakt. Dat je blij wordt van wat je tegenkomt. Ik zou het leuk vinden als je me dat hier, of op een van de social kanalen van mij, laat weten!

Liefs,

Susan

Gepubliceerd op 15 juni 2018


2 reacties

  1. Marian schreef:

    Hi Suzan, ik zag je leuke filmpje van Vt wonen over je jeuken. Ik vroeg me af waar je die mooie grote plank gekocht had. Ik ben namelijk ook op zoek , maar kan hen niet vinden. Alvast bedankt!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]