Over Susan AretzWie is Susan Aretz

Ik ben dus Susan, sinds 2012 oprichter en eigenaar van Smulpaapje.nl, moeder van Meike (2010) en getrouwd met Jasper. Van huis uit ben ik online communicatie- en social media adviseur. Dat werk deed ik er de eerste vier jaar van Smulpaapje nog bij, maar sinds 1 maart 2016 ben ik fulltime met/voor Smulpaapje bezig.

Carpefckndiem

Mijn levensmotto is #carpefckndiem. Het staat zelfs letterlijk op mijn pols getatoeëerd. Voor mij betekent het overigens meer dan alles uit het leven halen. Het betekent ook knetterhard werken en gaan voor waar je in gelooft. Het leven is namelijk niet alleen maar mooi, de hobbels die je tegenkomt liggen er met een reden.

Omdat ik meer ben/kan dan Smulpaapje alleen ben ik in mei 2018 begonnen met deze site. Alles hierop is dan ook een reflectie van waar ik van hou en voor sta. Eigenlijk neem ik je hier online mee in mijn leven, in al zijn facetten. Het is dan ook een veel persoonlijkere site dan Smulpaapje.

Ik hoop dat je je herkent in wat ik schrijf. Dat je geïnspireerd raakt. Dat je blij wordt van wat je tegenkomt. Ik zou het leuk vinden als je me dat hier, of op een van de social kanalen van mij, laat weten!

Liefs,

Susan

Gepubliceerd op 15 juni 2018


2 reacties

  1. Marian schreef:

    Hi Suzan, ik zag je leuke filmpje van Vt wonen over je jeuken. Ik vroeg me af waar je die mooie grote plank gekocht had. Ik ben namelijk ook op zoek , maar kan hen niet vinden. Alvast bedankt!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.