Over #CarpefckndiemCarpefckndiem

Carpefckndiem.nl gaat over alles wat het leven mooier, leuker en lekkerder maakt! Overigens gaat het hier, net als op Smulpaapje, ook met regelmaat over eten. Recepten voor thuis, maar ook veel restauranttips & reviews. En zeker ook over wijn, cocktails, fashion, beauty en reizen, kortom het mooie van het leven in de breedste zin van het woord.

CFD richt zich op iedereen die blij wordt van moois, leuks en lekkers. Nu ben ik zelf fabulously forty something, dus ik hoop zeker dat ik mijn leeftijdgenoten kan inspireren. Maar als ik inmiddels iets weet, is het wel dat genieten van het leven niet gebonden is aan leeftijd. Voel je dus, welke leeftijd je ook hebt, welkom in mijn carpefckndiem bestaan!

Foto: Rinze Vegelien

Gepubliceerd op 15 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]