Over #CarpefckndiemCarpefckndiem

Carpefckndiem.nl gaat over alles wat het leven mooier, leuker en lekkerder maakt! Overigens gaat het hier, net als op Smulpaapje, ook met regelmaat over eten. Recepten voor thuis, maar ook veel restauranttips & reviews. En zeker ook over wijn, cocktails, fashion, beauty en reizen, kortom het mooie van het leven in de breedste zin van het woord.

CFD richt zich op iedereen die blij wordt van moois, leuks en lekkers. Nu ben ik zelf fabulously forty something, dus ik hoop zeker dat ik mijn leeftijdgenoten kan inspireren. Maar als ik inmiddels iets weet, is het wel dat genieten van het leven niet gebonden is aan leeftijd. Voel je dus, welke leeftijd je ook hebt, welkom in mijn carpefckndiem bestaan!

Foto: Rinze Vegelien

Gepubliceerd op 15 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.