Onze vierde week thuis – Corona updateOnze vierde week thuis – Corona update

De eerste weken van onze Corona tijd waren hectisch, zoals je in mijn Corona update op Smulpaapje kon lezen. Veel nieuwigheden, virtuele borrels, online kooklessen, pers, televisie en alles wat erbij kwam. Geweldig natuurlijk, maar ook fijn dat deze week weer soort van “normaal” was. Of nou ja, normaal. Wat er nu voor normaal doorgaat.

Susan’s favorieten in Leiden

Mijn werk deze periode gaat gelukkig grotendeels door. Ja, ook ik ben opdrachten kwijt geraakt maar gelukkig heb ik ook opdrachtgevers waar ik een heel jaar voor werk. Zoals voor Leiden Marketing, met wie ik sinds kort samenwerk. Samen met hen deel ik dit jaar met jou mijn liefde voor Leiden. Zodra iedereen weer op pad mag verwacht ik dat jullie allemaal naar mijn stadje komen, om die tips op te volgen. Omdat in deze tijd ook de lokale ondernemers wel wat steun kunnen gebruiken heb ik hier op de site alvast mijn favorieten opgeschreven die deze periode – anders dan ze normaal doen – thuis bezorgen of waar je kunt afhalen. Die lokale heroes vind je hier.

Susan Aretz & The Avocado Show

Online mijn favo’s steunen doe ik ook. In Amsterdam zit The Avocado Show en voor hen maak ik een serie van online recepten, waarbij ik je laat zien hoe je thuis – stap voor stap – fantastische avocadorecepten kunt maken. Inclusief de befaamde avocadoroos. En echt… als ik het kan…

 

Heel veel kadootjes op SusanAretz.nl

Nu de nieuwe site live is (had ik al YAY gezegd?!) is het ook tijd om héél veel kadootjes uit te delen. Oprah style. Veel, héél veel te gekke cadeau’s zijn er te winnen de komende weken. Of beter gezegd. Maanden. De eerste kadootjes zijn al uitgedeeld, maar er blijft genoeg te winnen over. Die vind je verzameld op deze pagina. Het wijst zichzelf wel denk ik..

jaarabonnement Delicious

Family time

We zijn nu bijna een maand samen thuis. Heel eerlijk, ik vind dat we het lang niet gek doen. Misschien ook omdat we gewend zijn veel samen te zijn. We zijn over het algemeen niet zo uithuizig. Tegelijkertijd ben ik me ook zeer bewust van het feit dat we het goed hebben. We hebben genoeg te eten, ons huis is groot genoeg om ook af en toe even alleen te zijn en over het algemeen zijn we dol op elkaar ????

Cronesteyn park Leiden Cronesteyn_Susan

Het helpt ook dat ook dat op loopafstand een heerlijk natuurgebied is, waar ik een paar keer per week (vroeg in de ochtend) naar toe loop. Om even alleen te zijn, om te genieten van alles wat ik zie én om een beetje te bewegen. Want nu ik niet meer twee keer per week sport, maar we wel volop genieten (dat blijven we maar doen hé ) is dat ook wel nodig. Maar boven alles is het fijn dat het kan.

Hoe lang duurt die crisis nog?

De meest gestelde vraag is denk ik  wel “hoe lang duurt die crisis nog?” Had ik maar een glazen bol… Tegelijkertijd, mijn ‘we nemen de dagen zoals ze komen’ mentaliteit is wel ook wat me nu op de been houdt. We kijken het dag voor dag aan. Nee, geen New York in de meivakantie zoals we hadden gepland. Maar New York loopt niet weg. Ik weet ook dat er echt ergere problemen zijn om nu mee bezig te zijn. Dus genieten we van een Paasbrunch in de tuin. Van mijn Harry Potter luisterboek, met Stephen Fry op mijn koptelefoon, van de eerste BBQ van het jaar. En zien we volgende week wel weer verder…

Hou je goed, waar je ook bent als je dit leest. En hou je vast aan de kleine mooie momentjes. Want echt, als je goed kijkt zijn ze er nog steeds…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 mei 2020
 
Een pakket vol lekkers van Nairn’s

Ik mag twee mensen blij maken met een pakket heerlijke koekjes en crackertjes van Nairn's
27 mei 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie I

Terug van weggeweest; een overzicht van toffe nieuwe merken en producten. In deze eerste editie toffe ijsjes, zelf cocosballen bakken of koop je je kinderkoekjes liever kant & klaar.
25 mei 2020
 
GESLOTEN – Win een maand Oot granola

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Maar hou de site ook de komende dagen weer goed in de gaten...
22 mei 2020
Susan Aretz Wat eten we Net 5
 
Onze 10e week thuis – Corona update

Ik heb even getwijfeld of ik deze Corona updates wel moet blijven schrijven, maar het blijft een bijzondere tijd. En dat het een bijzondere week was is zeker.
22 mei 2020
Lowlander bier
 
GESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander Bier

Deze winactie is gesloten en de winnares heeft inmiddels bericht gehad. Niet gewonnen? Niet getreurd, er staat weer een smakelijke nieuwe winactie klaar
19 mei 2020
 
Home made Basics van Yvette van Boven – review

Home made Basics van Yvette van Boven staat vol met makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken. Maar is dat ook zo?!