Nominaties prijsvraag Wereldeters
We zijn, met moeite!, tot een top drie van leukste foto’s gekomen. Uit die drie inzendingen kunnen jullie nu kiezen en daarmee mede bepalen wie uiteindelijk dat mooie kookboek wint. Like op de facebookpagina van Smulpaapje de foto die jij het leukste vindt. De foto met de meeste likes wint uiteindelijk het kookboek Wereldeters van Marjolein Vlaam. Je kunt tot woensdag 6 maart 12.00uur stemmen! Stem op jouw favoriet!
Top 3 (in willekeurige volgorde)
- Tamara van Leersum
Haar zoon heeft zelf gekookt en daarna heerlijk kunnen smullen van zijn eigen maaltijd! In april gaan zij reizen door Maleisië en gaat Tamara er vanuit dat hij daar een échte Wereldeter wordt!
- Ilse de Ruiter
Ilse heeft twee echte smulpaapjes! Van restaurant tot eigen keuken hun twee dochters willen alles proeven en proberen…Als echte Wereldeters eten ze gerechten zoals ze in andere landen ook gegeten worden. Zoals op deze foto een Marokkaanse tajine met kip, olijven en breekbrood.
- Henry Juffermans
Zijn kinderen wilden net als pappa en mamma bij restaurant Le Mirage eten ! En aten daar het 4 gangen verrassingsmenu voor kinderen, want “wij lusten echt alles hoor”
Gepubliceerd op 1 maart 2013
Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.