Nominaties prijsvraag WereldetersWe zijn, met moeite!, tot een top drie van leukste foto’s gekomen. Uit die drie inzendingen kunnen jullie nu kiezen en daarmee mede bepalen wie uiteindelijk dat mooie kookboek wint. Like op de facebookpagina van Smulpaapje de foto die jij het leukste vindt. De foto met de meeste likes wint uiteindelijk het kookboek Wereldeters van Marjolein Vlaam. Je kunt tot woensdag 6 maart 12.00uur stemmen! Stem op jouw favoriet!

Top 3 (in willekeurige volgorde)

 1. Tamara van Leersum
  Haar zoon heeft zelf gekookt en daarna heerlijk kunnen smullen van zijn eigen maaltijd!  In april gaan zij reizen door Maleisië en gaat Tamara er vanuit dat hij daar een échte Wereldeter wordt!
   
 2. Ilse de Ruiter
  Ilse heeft twee echte smulpaapjes! Van restaurant tot eigen keuken hun twee dochters willen alles proeven en proberen…Als echte Wereldeters eten ze gerechten zoals ze in andere landen ook gegeten worden. Zoals op deze foto een Marokkaanse tajine met kip, olijven en breekbrood.
   
 3. Henry Juffermans
  Zijn kinderen wilden net als pappa en mamma bij restaurant Le Mirage eten ! En aten daar het 4 gangen verrassingsmenu voor kinderen, want “wij lusten echt alles hoor”

Gepubliceerd op 1 maart 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.