Nieuwe haring 2018 volgens The Park in Rotterdam



Nieuwe haring 2018 volgens The Park in Rotterdam

Wat als je de allereerste nieuwe haring van 2018, geleverd door Schmidt Zeevis in Rotterdam, samenbrengt met de prachtige rosé wijnen van Bodvár én de culinaire kunsten van restaurant The Park in Rotterdam. Dan krijg je magie. Culinaire magie. En die mocht ik vanmiddag ervaren. Wat een feest!

Bodvár rosé

In ieder onderdeel van het menu werd haring gebruikt, in alle vormen denkbaar. Hollandse nieuwe met komkommer, gepofte rijst en Korenwijn (zie foto hierboven links). Maar ook een mousse van Kipper (gerookte haring) met asperge, haringkuit en mosterzaad (foto rechts). Alle gangen werden begeid door prachtige rosé wijnen van Bodvár.

Veelzijdigheid van haring

Als me vandaag één ding duidelijk is geworden, is het wel hoe veelzijdig haring is. Want ja, zo aan z'n staartje is 'ie al heerlijk (hoewel 'ie volgens mij nog wel even een paar weekjes wat vetter en voller van smaak mag worden). Maar gegeten samen met rundersukade (links hierboven) of mijn absolute favoriet; vers met Antiboise is het echt een heel veelzijdig visje!

The Park Rotterdam

Heel veel dank aan de brigade van The Park, die keer op keer weten te verrassen, voor deze heerlijke middag. Dank aan Schmidt Zeevis voor de voortreffelijke vis. En niet in de laatste plaats dank aan Bodvár voor de aangename kennismaking met jullie rosé wijnen.

Disclaimer: deze lunch werd aangeboden door het PRbureau van The Park in Rotterdam, dank Miss Publicity voor de gastvrijheid weer.

Gepubliceerd op 8 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
7 juli 2024
 
Persoonlijke update

Normaliter schrijf ik pas in december mijn terugblik op het jaar. Echter, dit jaar is in alle opzichten een ander jaar dan anders..
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.