Negroni
![Recept-1 Recept-1](https://www.susanaretz.nl/wp-content/uploads/2018/05/snYDfbA2YmxNHWw0owvcNBcKZx5YsdvSmnolVEDU.jpeg)
![](https://www.susanaretz.nl/wp-content/uploads/2018/05/snYDfbA2YmxNHWw0owvcNBcKZx5YsdvSmnolVEDU.jpeg)
Voor wie houdt van een stevige, maar klassieke cocktail is de Negroni er eentje om te proberen. Je moet wel van een klein bittertje houden, maar eenmaal proberen is wat mij betreft geloven. Ik maak mijn Negroni met een Nederlandse vermouth, Willems Wermoed. Je Willem, kan ik je verzekeren. Het is vooralsnog mijn favoriet.
Mijn favoriete negroni maak je in 3 stappen:
1 deel gin (Sipsmith)
1 deel Vermout (Willems Wermoed dus) en
1 deel Campari.
Tot slot nog goed wat ijs erin. Ik breng ‘m verder nog op smaak met een partje of twee mandarijn, voor de frisse touch. Maar sinaasappel kan ook. Cheers!
Gepubliceerd op 15 mei 2018
Dit vind je vast ook interessant
13 juni 2024
Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.