NegroniVoor wie houdt van een stevige, maar klassieke cocktail is de Negroni er eentje om te proberen. Je moet wel van een klein bittertje houden, maar eenmaal proberen is wat mij betreft geloven. Ik maak mijn Negroni met een Nederlandse vermouth, Willems Wermoed. Je Willem, kan ik je verzekeren. Het is vooralsnog mijn favoriet.

Mijn favoriete negroni maak je in 3 stappen:
1 deel gin (Sipsmith)
1 deel Vermout (Willems Wermoed dus) en
1 deel Campari.

Tot slot nog goed wat ijs erin. Ik breng ‘m verder nog op smaak met een partje of twee mandarijn, voor de frisse touch. Maar sinaasappel kan ook. Cheers!

Gepubliceerd op 15 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]