Negroni



Voor wie houdt van een stevige, maar klassieke cocktail is de Negroni er eentje om te proberen. Je moet wel van een klein bittertje houden, maar eenmaal proberen is wat mij betreft geloven. Ik maak mijn Negroni met een Nederlandse vermouth, Willems Wermoed. Je Willem, kan ik je verzekeren. Het is vooralsnog mijn favoriet.

Mijn favoriete negroni maak je in 3 stappen:
1 deel gin (Sipsmith)
1 deel Vermout (Willems Wermoed dus) en
1 deel Campari.

Tot slot nog goed wat ijs erin. Ik breng ‘m verder nog op smaak met een partje of twee mandarijn, voor de frisse touch. Maar sinaasappel kan ook. Cheers!

Gepubliceerd op 15 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
7 juli 2024
 
Persoonlijke update

Normaliter schrijf ik pas in december mijn terugblik op het jaar. Echter, dit jaar is in alle opzichten een ander jaar dan anders..
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.