Nationale dag voor jezelfDe eerste dag van oktober is het Nationale dag voor jezelf. Maar deze dag vier ik met een tof chocolade pakket voor jullie. Want sharing is caring nietwaar!

Heel eerlijk gezegd wist ik niet eens dat deze Nationale dag voor jezelf bestond. En wat mij betreft houden we het niet bij één dag per jaar om goed voor jezelf te zijn. Gewoon iedere dag doen. Je verdient dat! Wat je wel extra verdient is een heerlijke pakketje chocola, want daar word je zéker blij van. Welke dag van het jaar het ook is.

WINACTIE GESLOTEN

Van Hands off my Chocolate mag ik onderstaand méga pakket weggeven. Want hoe beter dan een beetje tijd voor jezelf te pakken dan door te genieten en ontspannen met een lekker stukje van deze heerlijke chocola.

En of je die nu lekker voor jezelf houdt (dat mag op deze dag al helemaal!) of deelt met je iemand anders die je lief vindt en/of wel wat extra’s kan gebruiken is aan jou. Er zit méér dan genoeg in dit geweldige pakket om lekker (samen) van te genieten!

Om mee te doen laat je mij weten wat jouw favoriete me-time is. Wie weet inspireer je anderen daar ook wel mee. Maar reageer snel, want uiterlijk vrijdag 2 oktober aanstaande maak ik de winnaar al bekend.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, zodat ik je een persoonlijk berichtje kan sturen als je hebt gewonnen. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Extra kansen en sowieso karmapunten

 • Volg mij op Instagram
 • Je mag ook de facebookpaginavan de site te liken
 • Dit artikel kun je ook delen via een van de deelknoppen onder dit artikel.

Gepubliceerd op 29 september 2020


43 reacties

 1. R.G. schreef:

  Me time is na een roeitraining of werk van chocolade genieten of op vakantie

 2. Ruby weber schreef:

  Mijn favoriete me-time is lekker in bed een film kijken, samen met een reep chocola.
  Maar even te gaan sporten om je hoofd leeg te maken is ook heerlijk!

 3. Lieve schreef:

  Op dit moment is mijn favoriete me-time meubels uitzoeken voor onze eerste woning. Plattegronden tekenen van de kamers met de meubels erin. Heerlijk wegdromen doe ik het liefst 😄

 4. Iris schreef:

  Alleen een strandwandeling maken en daarna opwarmen met een veel te grote kop koffie en een rustig muziekje is voor mij echt ultiem genieten 🙂

 5. Carola schreef:

  Ohh ik zou graag dit pakketje willen winnen. Dan zou ik lekker op de bank ploffen met mijn zwangere pokkel en intens genieten. Even lekker netflixen. #metime

 6. Esme van hes schreef:

  My-time is voor mij in mijn eentje spontaan een dagje vrij nemen om vervolgens alleen naar de sauna te gaan, te genieten van een lekkere lunch en massage! Op pad met mezelf, voor mezelf & alleen mezelf te verwennen.

 7. Melinda schreef:

  Me time voor mij ziet er als volgt uit. Een lekker gezichtmaskertje, een lekker kopje gemberthee, geurkaarsjes, muziek, in mijn zitbad met de lampen uit én zonder telefoon. Zoo ontzettend fijn. Minstens 1 keer per week.

 8. Denise schreef:

  Chocolade geeft mij rust, het is een hemels goedje dat mij iedere keer doet verrassen en mijn smaakpapillen doet dansen. Chocolade eten is mijn favo me time ❤❤ MY GOD wat is dit een leuke en lekkere winactie!!

 9. Stephanie schreef:

  Op zondag na een stevige hardloopsessie over het strand en door de duinen in Noordwijk, samen op de bank ploffen met een kop koffie en een stuk chocolade. “Zo deze hebben we weer verdiend schat!”

 10. Milou schreef:

  Mijn favoriete me-time is met dit koude weer is lekker even buiten een stukje wandelen en dan thuiskomen in een warm huis, als het donker is heerlijk de kaarsjes aan, en dan een heerlijke chocomelk maken met veel te veel slagroom.
  Dan heb je voor mij echt een geniet moment.

 11. Samantha Slingerland schreef:

  Schilderen! Helaas ben ik niet creatief genoeg om zelf wat te bedenken dus kleur/verf ik netjes de meest kleine vakjes de goede kleur. Momenteel ben ik bezig met een prachtig frans lavendelveld. Meer rust kan ik mezelf niet geven met nog een extra lekker stukje chocola erbij

 12. Sandra schreef:

  Na een wandeling met onze 10 maanden oude labrador, die waarschijnlijk stormachtig verloopt gezien het weer, heerlijk thuiskomen. Kop warme choco met een flinke toef slagroom erop, en omdat het kan, een stukje heerlijke chocolade erbij. Beentjes op de bank, plaid er bij en het grote genieten kan beginnen!

  • Pleun schreef:

   Me time is voor mij dat ik alles even vergeet. Als er nergens aan denk. Dit is als ik sport, ik doe aan waterpolo en vind het heerlijk om te zwemmen, ik denk dan echt even nergens aan. Je bent dan echt in een andere wereld. Ook vind ik het fijn om buiten te wandelen, ik laad helemaal op als ik in de natuur ben. Dat is zon fijn gevoel als je dan weer thuis komt!! En ik vind het ook heerlijk om helemaal weg te dromen tijdens een netflix serie, je zit dan helemaal in een ander wereldje.

 13. Kim schreef:

  Heerlijk bakken en koken is voor mij een echt momentje voor mezelf. Ik kan daar ontzettend van genieten en van ontspannen.

  • Olivia schreef:

   Wat een lief gebaar van jou en HOMC! Ik zou graag dit pakketje delen met mijn beste vriendin, nieuw seizoen – nieuw begin. Onze Me-Time bestaat uit gezichtsmaskers + lekker een goed boek/tijdschrift lezen in dit herstweer, met heerlijke geurkaars voor een gezellige sfeer! Met heerlijke warme chocolademelk maak je iedereen blij, en daar hoort natuurlijk chocolade van HOMC bij! Van 100% vegan, biologisch en fairtrade kunnen wij erg genieten! De Red Velvet & White Chocolate is 1 van ons favorieten. En dit pakket is verantwoord zonder zooi, en dat is helemaal mooi. Dat is heel fijn en zeker goed voor mijn lijn! Goed ingaan dit schooljaar, met Handsoffmychocolate hebben wij het nooit zwaar. Samen delen en samen eten! Wij gebruiken Susan Aretz Blog voor food recepten inspiratie tip, handig voor winterdip! Hopelijk heb ik jullie verrast met dit gedicht en kan ik haar choco cadeau geven met een mooi bericht!

 14. Fieke schreef:

  Mijn me-time, lekker een stuk lopen, buiten zijn, lekker uitwaaien, hoofd leeg maken en batterij opladen. Hoe fijn zou het zijn om na een heerlijke herfst wandeling thuis te komen en lekker op de bank te kruipen met bak thee en lekker chocolade!!!!

 15. Wendy schreef:

  Ik ben net verhuisd, dus mijn favoriete me time de komende weken is het uitpakken van verhuisdozen en het inrichten van mijn nieuwe woning. Een boel chocola zou me daar enorm bij helpen. Succes met de winactie!

 16. Marije schreef:

  Hoi Susan!
  Mijn ultieme me-time is de zondagochtend: Op tijd uit bed kruipen, een grote kop thee zetten en daarmee even in het zonnetje in de tuin zitten, in alle stilte. Zó ontspannend vind ik dat! Als het regent doe ik hetzelfde, maar dan binnen. En om 9.00 uur begint dan ook nog de herhaling van Gardener’s World op BBC2.
  Ondertussen komt mijn man tegen die tijd vaak naar beneden, eten we samen op de bank een broodje, terwijl we naar prachtige tuinen kijken. Zo fijn!

 17. Johanna schreef:

  Oooh 😍 chocolade. Me-time kopje koffie in de zon, of op de bank met dit weer…. Of een wandeling met een podcast of muziekje. En mindful genieten van een stukje chocolade is natuurlijk ook erg top.

 18. Marianne v.d. Maarel schreef:

  Ik zit vanwege een ontsteking aan mijn hart even heel streng in quarantaine, dus mijn ME-time is gek genoeg wanneer ik aan het videobellen ben, met mijn vriendinnen, mijn zus of dochter. Even is dan alles normaal, en dan even met een kop thee erbij, lekker kletsen, en lachen, en niet denken de toekomst, de moeilijke winter. Nee lekker onbenullige klets, en lieve gezichten, daar knapt een mens van op!

 19. Joyce Luijkx schreef:

  Heel eerlijk, ik ben zoekende. Maar ga nu 1 keer keer week judoën, wat echt heel tof is!
  En soms een film of serie kijken met vriendin(nen) in Amerika.

 20. Irma schreef:

  Ik vind het heerlijk om schone lakens op mijn bed te doen, een uitgebreide douche te nemen (incl. gezichts- en haarmaskertje) en dan in een schone pyjama onder de dekens te kruipen. Kop thee van Testes er bij, chips en chocola en vervolgens een film kijken. En natuurlijk met mijn twee kittens van bijna 4 maanden aan mijn zij!

  Istagram – irmiex3
  Facebook – Irma Evelien

 21. betty schreef:

  In bad met de deur op slot. Samen met een pot thee, chocola en een goed boek.

 22. Marian zw schreef:

  Wat een heerlijk pakketje! Mijn perfecte metime momentje is in bad met een Lush bruisbal een reep chocolade en een kop thee 🙂

 23. Sasja schreef:

  Me-time…… tja verhuizen en een nieuwe baan laten me-time een beetje naar de achtergrond verdwijnen.
  Nu de tuin wat minder aandacht vraagt en het huis ver klaar is, hoop ik op zondagmiddag weer tijd te hebben voor een tijdschrift en thee bij de kachel. En daar past die chocolade prima bij!

 24. yvonne schreef:

  Ook al ben ik 60 kilo afgevallen, toch is het belangrijk om genietmomentjes te hebben. Een echt me-momentje is dan natuurlijk met stukje chocolade.

 25. Jeanette schreef:

  Me-time is heerlijk, maar we-time ook! Ik zou dit dus met z’n vieren opeten tijdens het spelen van een spel, of kijken van een film. Ook beter voor mijn speklaag.. 😉

 26. Dorette schreef:

  Ik ben net begonnen met werken als diëtist na afgestudeerd te zijn in juni. En ja, diëtisten eten ook chocolade haha. Na een drukke werkweek vind ik het gezellig en fijn om op zondag te sporten met vriendinnen en daarna met een warme kop bij te kletsen. Als ik dan thuiskom ben ik helemaal opgeladen, enthousiast en vol zelfvertrouwen klaar voor een nieuwe week. Dat noem ik nou echt een me-time momentje.

 27. Nina schreef:

  Eerlijk? Met 4 dochters, een baan en een studie is er weinig me-time, maar ik kan enorm genieten van even stilte als iedereen op school/opvang is afgezet en ik helemaal alleen met de radio uit naar mijn werk rij….
  En zo af en toe een avondje heel vroeg in bed met een theetje en een slechte serie kan ik ook waarderen!

 28. Karin van den Nieuwendijk schreef:

  Ow ja, wat een heerlijke winactie! Mijn favoriete me-time is wanneer mijn beide jongens op bed liggen en ik lekker met mijn benen omhoog op de bank zit of wanneer ik aan het koken ben en rustig in de keuken aan het rommelen ben.

 29. Lie schreef:

  Mijn favoriete me-time begint pas als de dag eigenlijk voorbij is. Het is wanneer mijn dochtertje van 2,5 slaapt en ook ik op bed lig, dan neem ik op social media even wat tijd om up to date te zijn en kijk ik ontzettend graag nog een serie of film. Heerlijk liggend in de schemering van mijn zoutlamp. En eerlijk.. hoewel ik absoluut geen in-bed-ontbijter ben, stap ik er ‘s avonds wél eens uit voor een ijsje of chocoladereep!

 30. Fransiska schreef:

  Me-time? Wat is dat haha..
  Onlangs moeder geworden van ons tweede kindje. Het is even druk met nog een kindje van 17maanden ernaast. Maar wat een geluk met 2 prachtige kinderen.
  Mijn me-time voor nu is dat de kinderen beide even slapen, ik even serie kan kijken en dat mijn huis opgeruimd is. Of even heerlijk lezen in een boek..
  Oh, en van chocolade wordt toch iedereen blij?😁

 31. Peggy schreef:

  Mijn me-time is toch wel deze periode. De herfst!
  De weekenden dat ik alleen thuis ben zijn de uren dat ik mezelf kan opladen. Dat doe ik met een warme sfeer creëren. Door een gezonde maaltijd klaar te maken en daar dan vol van te genieten. Savonds de kaarsen aan, filmpje op, hond naast me op de bank, beker warme chocolade melk met een lekker stuk chocolade in alle rust genieten. Beseffen dat ik blij mag zijn met mezelf,de dingen die ik doe, met mijn dochters, vader en alle andere dierbare om me heen. Gewoon dankbaar en vreedzaam in het moment. Dat is voor mij ME time! 💞 warme groet Peggy

  • Eline schreef:

   Ik ben van nature niet zo goed in me-time. Het is vaak heel hard werken, of uitgeblust op de bank ploffen. Gelukkig word ik steeds beter in goed voor mezelf zorgen.

   Ik kies vooral voor kleine momenten me-time. Even pauze houden met een goed boek en een kop thee. Of ’s ochtends rustig de tijd nemen om mijn make up the doen.

   Hardlopen is inmiddels ook een vast ritueel, drie dagen per week. Dat helpt me om mijn hoofd leeg te maken, heerlijk!

 32. Ilse schreef:

  Mijn favoriete me-time is toch wel een lekkere en gezonde maaltijd klaarmaken om deze vervolgens tijdens het kijken van een filmpje lekker op te eten. Wat het nog beter maakt is het geluid van regen buiten terwijl je heerlijk met een warme trui op de bank zit. Super rustgevend.

 33. Ellen schreef:

  Mijn favoriete me-time is lekker in een warm bad. Gezichtsmaskertje op, spannend boek erbij en een stukje 🍫 onder handbereik!

 34. Anne Huydts schreef:

  Heerlijke winactie! Echte me-time is voor mij met een halve liter thee en een goed boek op de bank wegkruipen onder een lekker dekentje (chocolade mag me altijd vergezellen ;)…..zeker nu de herfst weer voor de deur staat!

 35. Nalin Bosma schreef:

  Ik zou mezelf op 1 okober even me-time geven door lekker die dag een filmpje te pakken op Netflix, later voor het slapen gaan nog even een boek lezen en een maskertje op doen! 😊Ook een paar lekker dingen in huis halen (ookal heb ik al een buikje van voedsel eten) om mezelf mee te verwennen!! 🥰 de kleine dingen in het leven zijn de grote dingen! Onthoud dat! 😉 heel veel liefs, Nalin. 💞

 36. John schreef:

  Ik doe graag mee voor mezelf haha en mijn vrouw die dol is op chocolade. Ik lig graag languit in bad .

 37. Dewi (ig: @bloggenmetdee) schreef:

  Mijn favoriete me-time is ’s avonds bij de televisie met een heerlijke kop warme chocolade melk en een reep chocolade. Even helemaal aan niks denken en alleen puur genieten. Vooral tijdens de koude donkere maanden is dit heerlijk!☺

 38. Isa schreef:

  Van alle manieren om eens lekker tot mezelf te komen, vind ik het denk ik toch wel het lekkerst om eerst te sporten en daarna lekker op de bank te ploffen met een welverdiende snack en goed boek of een lekker filmpje. Heerlijk relaxen en alle drukte van je af laten glijden 🙂

 39. Ymke schreef:

  Mijn favoriete me-time is toch echt wel een warm bad na een lange wandeling met een goed boek plus wijntje. Jammer dat we geen bad hebben 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.