Mijlpaal voor Smulpaapje!



 

Fulltime Smulpaapje

En niet zo’n klein beetje ook. Want  *tromgeroffel* vanaf 1 maart aanstaande ga ik me voor de volle 100% (fulltime dus!) op Smulpaapje richten. Hoe dat eruit gaat zien vertel ik je binnenkort. Nu ga ik me eerst zelf eerst nog een paar keer flink knijpen tot ik besef dat die ene tweet, die een site werd, waar een kookboek uit voortkwam, nu daadwerkelijk mijn baan gaat zijn. Niet meer in de avonduren of in de vroege uurtjes ’s ochtends, maar gewoon iedere dag. Bij daglicht 😉

Smulpaapje, voor goed eten met kinderen (uit én thuis!)

Op Smulpaapje verandert er vooralsnog niks, hier ga ik lekker verder met waar ik de afgelopen jaren zo hard voor heb geknokt. Goed eten voor kinderen, uit en thuis. We gaan het aantal restaurants verder uitbouwen, verder met Smulpaapje keurmerken aan restaurants uitdelen en ik blijf je inspireren met lekkere gerechten waar kleine én grote Smulpaapjes blij van worden.

Over alle andere plannen vertel ik je binnenkort meer, beloofd! Weten wat ik zakelijk voor joú kan betekenen? Neem dan contact op met mijn management, via The Cooking Resolution. Dan ga ik nu eerst effe een flesje bubbels opentrekken 😉
 

Gepubliceerd op 27 januari 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.