Kidslunch in sterrenrestaurant Niven (vol!)



Uit eten met kinderen

Na deze blogs en reuring op social media is daar door heel veel restaurants te gek op gereageerd en werd door sterrenchef Niven Kunz toegezegd om – samen met ons – een speciale Michelin Kids lunch te organiseren. Hoe gaaf is dat? Die lunch vindt plaats op woensdagmiddag 25 november in restaurant Niven* in Rijswijk. Speciaal voor deze lunch opent hij die middag zijn restaurant.

Zó kan het ook!

We zijn super blij dat deze lunch plaatsvindt en heel gelukkig met de medewerking van Niven: ‘We hopen te kunnen bewijzen dat het niet altijd een drama is als kinderen ergens komen eten. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ervaringen. De keuken van Niven leent zich hier uitstekend voor, aangezien hij van nature heel puur en kleurrijk kookt.’

Kidlunch bij Michelinrestaurant Niven*

Ouders en hun kind(eren) zijn dus de 25e november beiden welkom en krijgen een speciaal 3-gangen MichelinKids-lunchmenu geserveerd. Arriveren kan vanaf 13.00u, zo is er genoeg tijd om vanuit school naar Rijswijk te komen. De lunch start vanaf het moment dat de kinderen er zijn. Gasten hoeven dus niet op elkaar te wachten om tegelijkertijd aan tafel te gaan, zodat kinderen niet te lang hoeven te wachten. Rond 15.30u ronden we de lunch af.

Kosten per kind € 19,50 (3-gangen lunch met amuses, inclusief verse sappen). Ouders betalen € 25,- voor dezelfde lunch (exclusief drankjes).

Kom jij ook?!

Tijdens de lunch zijn, naast dat Francesca en ik er natuurlijk zijn, ook een aantal bekende foodbloggers en hun kinderen aanwezig, waaronder Miljuschka Witzenhausen van o.a. 24Kitchen, Linda Peek van Lekker eten met Linda, Vanessa Dawson van Culinessa en Ellen van Duijn van Made by Ellen. Daar wil jij ook bij zijn, toch? Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden als je komt!

Reserven kan vanaf nu!

Reserveren kan vanaf nu, rechtstreeks via Restaurant Niven (info@restaurantniven.nl) onder vermelding van Kids-lunch. Reserveer wel op tijd, want vol = vol!

Kun je zelf niet, maar ken je iemand die dit ook hartstikke leuk zou vinden deel dit bericht dan vooral met je familie/vrienden/collega’s etc. Kun je op een andere manier dit initiatief delen of voorzien van PR dan zijn we daar natuurlijk hartstikke blij mee! Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op!

Heel graag tot 25 november!

Lunch zit vol!

In een recordtijd van minder dan 24 uur waren alle plaatsen gereserveerd, waarmee de kidslunch helemaal is volgeboekt. Sorry als we je moeten teleurstellen.

 

Gepubliceerd op 4 november 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.