Kidslunch in sterrenrestaurant Niven (vol!)



Uit eten met kinderen

Na deze blogs en reuring op social media is daar door heel veel restaurants te gek op gereageerd en werd door sterrenchef Niven Kunz toegezegd om – samen met ons – een speciale Michelin Kids lunch te organiseren. Hoe gaaf is dat? Die lunch vindt plaats op woensdagmiddag 25 november in restaurant Niven* in Rijswijk. Speciaal voor deze lunch opent hij die middag zijn restaurant.

Zó kan het ook!

We zijn super blij dat deze lunch plaatsvindt en heel gelukkig met de medewerking van Niven: ‘We hopen te kunnen bewijzen dat het niet altijd een drama is als kinderen ergens komen eten. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ervaringen. De keuken van Niven leent zich hier uitstekend voor, aangezien hij van nature heel puur en kleurrijk kookt.’

Kidlunch bij Michelinrestaurant Niven*

Ouders en hun kind(eren) zijn dus de 25e november beiden welkom en krijgen een speciaal 3-gangen MichelinKids-lunchmenu geserveerd. Arriveren kan vanaf 13.00u, zo is er genoeg tijd om vanuit school naar Rijswijk te komen. De lunch start vanaf het moment dat de kinderen er zijn. Gasten hoeven dus niet op elkaar te wachten om tegelijkertijd aan tafel te gaan, zodat kinderen niet te lang hoeven te wachten. Rond 15.30u ronden we de lunch af.

Kosten per kind € 19,50 (3-gangen lunch met amuses, inclusief verse sappen). Ouders betalen € 25,- voor dezelfde lunch (exclusief drankjes).

Kom jij ook?!

Tijdens de lunch zijn, naast dat Francesca en ik er natuurlijk zijn, ook een aantal bekende foodbloggers en hun kinderen aanwezig, waaronder Miljuschka Witzenhausen van o.a. 24Kitchen, Linda Peek van Lekker eten met Linda, Vanessa Dawson van Culinessa en Ellen van Duijn van Made by Ellen. Daar wil jij ook bij zijn, toch? Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden als je komt!

Reserven kan vanaf nu!

Reserveren kan vanaf nu, rechtstreeks via Restaurant Niven (info@restaurantniven.nl) onder vermelding van Kids-lunch. Reserveer wel op tijd, want vol = vol!

Kun je zelf niet, maar ken je iemand die dit ook hartstikke leuk zou vinden deel dit bericht dan vooral met je familie/vrienden/collega’s etc. Kun je op een andere manier dit initiatief delen of voorzien van PR dan zijn we daar natuurlijk hartstikke blij mee! Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op!

Heel graag tot 25 november!

Lunch zit vol!

In een recordtijd van minder dan 24 uur waren alle plaatsen gereserveerd, waarmee de kidslunch helemaal is volgeboekt. Sorry als we je moeten teleurstellen.

 

Gepubliceerd op 4 november 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.