Met Smulpaapje mee op smaakreis



Culinair walhalla

De Tasty is een waar culinair walhalla. Het programma is beide dagen super gevarieerd. Met workshops, proeverijen, ontmoetingen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ook aan de kleinste gasten is gedacht, die gaan met ons mee, op smaakreis rond de wereld

Op smaakreis

Francesca Kookt, Wereldeters en Smulpaapje nemen op zondag 12 oktober – in het Miele Kooktheater – vanaf 11uur de kleinste gasten mee op een culinair avontuur. Via een drietal landen ontdekken we wat er over de hele wereld op het gebied van eten gebeurt. Doe mee met de quiz en proef de hapjes uit de verschillende landen. Het wordt een échte smaakreis!

Zien we je op de Tasty?

Kaarten voor de Tasty zijn nu al te koop via hun eigen website. We hopen jullie volgende maand in de Jaarbeurs te begroeten!

Gepubliceerd op 18 september 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.