Met Smulpaapje mee op smaakreis



Culinair walhalla

De Tasty is een waar culinair walhalla. Het programma is beide dagen super gevarieerd. Met workshops, proeverijen, ontmoetingen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ook aan de kleinste gasten is gedacht, die gaan met ons mee, op smaakreis rond de wereld

Op smaakreis

Francesca Kookt, Wereldeters en Smulpaapje nemen op zondag 12 oktober – in het Miele Kooktheater – vanaf 11uur de kleinste gasten mee op een culinair avontuur. Via een drietal landen ontdekken we wat er over de hele wereld op het gebied van eten gebeurt. Doe mee met de quiz en proef de hapjes uit de verschillende landen. Het wordt een échte smaakreis!

Zien we je op de Tasty?

Kaarten voor de Tasty zijn nu al te koop via hun eigen website. We hopen jullie volgende maand in de Jaarbeurs te begroeten!

Gepubliceerd op 18 september 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
30 mei 2024
Spaanse tapas recept
 
Pan con tomate

Geroosterd knoflookbrood met sappige, rijpe tomaten. Het ideale Spaanse borrelhapje voor deze zomer. Dit is mijn ultieme recept voor pan con tomate.
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.