Lowlander Try JanuaryLowlander Try January

Dat veel mensen in january gaan voor Dry January is inmiddels ingeburgerd. Lowlander voegt daar Try January aan toe. Januari is door het botanische biermerk uitgeroepen om juist hun biertjes te (her)ontdekken. Of je nu gaat voor de 0.0% of een biertje mét, het kan allemaal.  Lowlander deelt gedurende januari 10.000 botanisch gebrouwen biertjes uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt.

Hoe doe je mee aan Try January?

Via de site van Lowlander zie je welke horeca in jouw buurt meedoet en download je een voucher waarmee je je biertje verzilvert. Try January is overigens niet bedoeld om alcoholgebruik aan te moedigen; Lowlander benadrukt in haar persbericht dat het idee achter de campagne is om verantwoord en gecontroleerd nieuwe favorieten te ontdekken en horeca te ondersteunen in een maand die bekend staat als lastig. Daarnaast kan iedere deelnemer maximaal één voucher verzilveren en ben geen 18? Geen alcohol!

Mijn favoriete Lowlander

Persoonlijk vind ik het 0.0% biertje echt een hele lekkere, maar mijn absolute favoriet is het witbiertje van Lowlander. Is het al weer zomer?! Gelukkig is de Winter I.P.A. ook écht een aanrader. Benieuwd welke jouw favoriet is!

Gepubliceerd op 8 januari 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!