Lowlander Try JanuaryLowlander Try January

Dat veel mensen in january gaan voor Dry January is inmiddels ingeburgerd. Lowlander voegt daar Try January aan toe. Januari is door het botanische biermerk uitgeroepen om juist hun biertjes te (her)ontdekken. Of je nu gaat voor de 0.0% of een biertje mét, het kan allemaal.  Lowlander deelt gedurende januari 10.000 botanisch gebrouwen biertjes uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt.

Hoe doe je mee aan Try January?

Via de site van Lowlander zie je welke horeca in jouw buurt meedoet en download je een voucher waarmee je je biertje verzilvert. Try January is overigens niet bedoeld om alcoholgebruik aan te moedigen; Lowlander benadrukt in haar persbericht dat het idee achter de campagne is om verantwoord en gecontroleerd nieuwe favorieten te ontdekken en horeca te ondersteunen in een maand die bekend staat als lastig. Daarnaast kan iedere deelnemer maximaal één voucher verzilveren en ben geen 18? Geen alcohol!

Mijn favoriete Lowlander

Persoonlijk vind ik het 0.0% biertje echt een hele lekkere, maar mijn absolute favoriet is het witbiertje van Lowlander. Is het al weer zomer?! Gelukkig is de Winter I.P.A. ook écht een aanrader. Benieuwd welke jouw favoriet is!

Gepubliceerd op 8 januari 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.