Lakrids by BülowLakrids by Johan Bülow

Wij zijn er, ongelogen, hartstikke verslaafd aan inmiddels. De Deense Lakrids, met een hart van drop en een omhulsel van chocolade. De snoepjes worden gemaakt in een kleine fabriek, net buiten Kopenhagen en zijn bedacht door Johan Bülow. We proefden de afgelopen maanden al verschillende soorten – met enige regelmaat zijn er limited editions naast de vaste collectie – en de één is nog lekkerder dan de ander.

Baerries

Momenteel zijn de Baerries onderdeel van de limited editon selectie en met name de gele (duindoorn) is mijn absolute favoriet. Ons moppie wil ze zelfs in plaats van een toetje. Kortom, een aanrader als je houdt van de combi zoet/zout of als je eens iets anders dan een doosje bonbons kado wilt geven.

Te koop o.a. bij de Bijenkorf en online via de webshop

Gepubliceerd op 23 mei 2018


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
19 oktober 2020
cover Simply
 
Simply van Sabrina Ghayour – review

Makkelijke Midden-Oosterse maaltijden, dat is de ondertitel van het 5e boek van Sabrina Ghayour. Simply staat bomvol verrassende recepten.
13 oktober 2020
 
Win een exemplaar van Greenfeast Herfst & Winter

De winactie is gesloten. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht van mij ontvangen. Dank aan iedereen voor het meedoen!
13 oktober 2020
groenterecepten voor herfst en winter
 
Greenfeast herfst & winter van Nigel Slater

Recepten speciaal voor de herfst en de winter. Nigel Slater verzamelde ze in deze Greenfeast. Het vervolg op zijn eerdere lente & zomerboek.
12 oktober 2020
boek cover Linzen
 
Linzen van Joke Boon – review

Een heel boek alleen maar over linzen, dat schreef Joke Boon dit jaar. Maar hoe boeiend kunnen die nou zijn, linzen? Nou, mega verrassend dus!
11 oktober 2020
Katinka Peru
 
In de Peruaanse keuken met Katinka Lansink Dodero

Wil je meer weten over de Peruaanse keuken dan moét je om tafel met de half Peruaanse Katinka. En ze deelt het geheim voor de lekkerste ceviche.
1 oktober 2020
 
Borstonderzoek – doe het gewoon!

Een persoonlijk verhaal (uit 2018) over zelfonderzoek van je borsten én waarom het zo ongelofelijk belangrijk is zelf borstonderzoek te doen