Lakrids by BülowLakrids by Johan Bülow

Wij zijn er, ongelogen, hartstikke verslaafd aan inmiddels. De Deense Lakrids, met een hart van drop en een omhulsel van chocolade. De snoepjes worden gemaakt in een kleine fabriek, net buiten Kopenhagen en zijn bedacht door Johan Bülow. We proefden de afgelopen maanden al verschillende soorten – met enige regelmaat zijn er limited editions naast de vaste collectie – en de één is nog lekkerder dan de ander.

Baerries

Momenteel zijn de Baerries onderdeel van de limited editon selectie en met name de gele (duindoorn) is mijn absolute favoriet. Ons moppie wil ze zelfs in plaats van een toetje. Kortom, een aanrader als je houdt van de combi zoet/zout of als je eens iets anders dan een doosje bonbons kado wilt geven.

Te koop o.a. bij de Bijenkorf en online via de webshop

Gepubliceerd op 23 mei 2018


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!