Lakrids by BülowLakrids by Johan Bülow

Wij zijn er, ongelogen, hartstikke verslaafd aan inmiddels. De Deense Lakrids, met een hart van drop en een omhulsel van chocolade. De snoepjes worden gemaakt in een kleine fabriek, net buiten Kopenhagen en zijn bedacht door Johan Bülow. We proefden de afgelopen maanden al verschillende soorten – met enige regelmaat zijn er limited editions naast de vaste collectie – en de één is nog lekkerder dan de ander.

Baerries

Momenteel zijn de Baerries onderdeel van de limited editon selectie en met name de gele (duindoorn) is mijn absolute favoriet. Ons moppie wil ze zelfs in plaats van een toetje. Kortom, een aanrader als je houdt van de combi zoet/zout of als je eens iets anders dan een doosje bonbons kado wilt geven.

Te koop o.a. bij de Bijenkorf en online via de webshop

Gepubliceerd op 23 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]