Kies de cover!



Wat eten we vandaag

Want jullie gaan, als het goed is :-), het boek straks kopen. En dat doe je niet alleen door de inhoud, maar zeker ook door hoe het boek er (van buiten) uitziet. En je hebt nú de kans om dat mee te bepalen door te stemmen op de cover van jouw voorkeur.

Dat mag hier, door een reactie onder dit artikel achter te laten. Dan vind ik het overigens ook héél leuk om te horen waarom de een boven de ander je favoriet is. Of stem op de Facebookpagina van Smulpaapje, door de cover van jouw voorkeur te liken. Ook daar vind ik het trouwens super leuk als je me in een reactie laat weten wat de doorslag geeft.

Cover A

Cover B

Jouw stem telt!

De cover met de meeste stemmen gaat uiteindelijk ook écht in productie genomen worden. Je stemt dus niet alleen voor de leuk. En daarmee is het voor mij ook extra spannend. Want gaan jullie voor mijn favoriet? Of wordt het toch totaal anders dan ik gedacht had. Verras me maar!

Stemmen kan tot en met aanstaande zondag 15 februari.

Gepubliceerd op 9 februari 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
25 augustus 2024
Burgers bbq
 
Burgers van de BBQ

Maak van een eenvoudige burger van de barbecue een gourmet BBQ burger. Ik geef je mijn favo recept uit BBQ tijd
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!