Kerstboombier van LowlanderWinter I.P.A. van Lowlander

Eind vorig jaar zag ik online de oproep van biermerk Lowlander, om je kerstboom niet weg te gooien maar te doneren aan Lowlander. Waarom? Omdat ze de naalden zouden gaan gebruiken om bier mee op smaak te brengen. Huh? Ja, echt!

Kerstboombier

De actie was een mega succes en gisteren dronk ik het bier dat ze daar mee maakten. Een winter I.P.A. met een verrassend frisse afdronk. Zoals bij de meeste biertjes van Lowlander – en waarom ik zo dol ben op dit merk – gebeurt er super veel qua smaak. Of ik echt de kerstboomnaalden ruik en proef weet ik niet. Niet heel duidelijk in ieder geval.

Maar het biertje is heerlijk. De flesjes, zoals altijd, prachtig! Voor dit flesje is gekozen voor een letter erop, zoals de chocoladeletters met Sinterklaas. Mooi gedaan!

Kortom, een écht Lowlanderbiertje, dat je zeker een keer wilt proberen. Te koop in de webshop van Lowlander zelf en (binnenkort) in de Albert Heijn.

Gepubliceerd op 20 oktober 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]