Kerstboombier van LowlanderWinter I.P.A. van Lowlander

Eind vorig jaar zag ik online de oproep van biermerk Lowlander, om je kerstboom niet weg te gooien maar te doneren aan Lowlander. Waarom? Omdat ze de naalden zouden gaan gebruiken om bier mee op smaak te brengen. Huh? Ja, echt!

Kerstboombier

De actie was een mega succes en gisteren dronk ik het bier dat ze daar mee maakten. Een winter I.P.A. met een verrassend frisse afdronk. Zoals bij de meeste biertjes van Lowlander – en waarom ik zo dol ben op dit merk – gebeurt er super veel qua smaak. Of ik echt de kerstboomnaalden ruik en proef weet ik niet. Niet heel duidelijk in ieder geval.

Maar het biertje is heerlijk. De flesjes, zoals altijd, prachtig! Voor dit flesje is gekozen voor een letter erop, zoals de chocoladeletters met Sinterklaas. Mooi gedaan!

Kortom, een écht Lowlanderbiertje, dat je zeker een keer wilt proberen. Te koop in de webshop van Lowlander zelf en (binnenkort) in de Albert Heijn.

Gepubliceerd op 20 oktober 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.