Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijnIn de categorie goals; dan ben je al een van de leukste vrouwen (en collega’s) van culi-Nederland. Met de állerliefste teckel. Met tientallen succesvolle boeken op je naam en natuurlijk niet te vergeten televisieprogramma’s. En dan heb je sinds vandaag ook nog eens je eigen servieslijn!

Jaloersmakend, niet? Ware het niet dat als je het iemand gunt, het Janny (ik mag Janny zeggen?) wel is. Vandaag was de presentatie van het servies, tijdens een heerlijk ontbijt in de Bijenkorf in Amsterdam. Het servies werd door niemand minder dan André van Duin aan haar uitgereikt.

Janny en André servies

Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijn

Het moment dat je het servies ziet, denk je meteen; hé Delfts Blauw. En dat blijkt ook een belangrijke inspiratie te zijn. Janny legt uit “Delfts blauw aardewerk is ooit ontstaan als imitatie van het beroemde Chinese blauwwitte porselein. Dit is als het ware een eerbetoon aan die verschillende culturen. Maar ook de tulp die Hollands lijkt maar van Turkse oorsprong is. Ik hou niet alleen van de kleurencombinatie en het gevoel van hand geschilderd maar wilde ook een brug slaan in de tijd tussen traditie en vernieuwing tussen strak gestileerd en nonchalant en ongedwongen.”

Sharing Moments

Het servies heeft de naam Sharing moments gekregen, omdat – zoals Janny zelf zegt – er niets mooiers is dan dierbare momenten met elkaar te delen en hoe kun je dat beter doen dan met daarbij iets te eten of te drinken!

Servies Janny Borrel sfeer 2 web2_.jpg

Wat kost het servies van Janny van der Heijden

Het servies – dat te koop is bij de Bijenkorf – is meer dan betaalbaar. Een bordje heb je al voor € 3,95, een mok kost bijvoorbeeld € 6,95 en het duurste item – de theepot (met extra lange inschenktuit) – kost € 39,95. Een servies om heerlijk bij elkaar te sparen wat mij betreft en op alle mooie momenten van de dag te gebruiken.

Gepubliceerd op 24 januari 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
15 oktober 2020
grote handcrème test Susan Aretz
 
Droge handen? Dit zijn de lekkerste handcrèmes

Als je last hebt van droge handen en een goede handcrème zoekt dan is er volop keuze. Ik testte bijna 15 handcrèmes. Dit zijn mijn bevindingen!
13 oktober 2020
Support your locals
 
Support your locals – Leiden

We zitten (nog steeds) vól in de Coronacrisis, maar gelukkig komen er meer en meer initiatieven om lokale ondernemers te steunen. Mijn lijstje met Leidse afhaal-/bezorgopties.
13 oktober 2020
tasting games
 
The Tasting Games – quizzen én proeven

Deze maand is de primeur van de Tasting Games. Een interactieve quiz in combinatie met een proeverij. En daarom heb ik iets bijzonders voor je.
10 oktober 2020
David Attenborough portret
 
Dit moet je in oktober kijken op Netflix

Er is eigenlijk maar één absolute 'must watch' voor Netflix deze maand. Je moét A life on our Planet, van Sir David Attenborough gezien hebben.
10 oktober 2020
adventkalender molton brown 2020
 
De 6 tofste adventkalenders voor groot & klein

Ze zijn er weer, adventkalenders. Maar er zijn er zó veel. Welke koop je? Dit zijn wat mij betreft de 6 tofste adventkalenders voor groot & klein.
5 oktober 2020
theesoorten
 
Trends in koffie & thee

Tijdens de Dag van de Koffie kreeg ik een kijkje in de wereld van trends als het gaat om koffie en thee. En blijkt dat ik al jaren mijn thee verkeerd zet…