Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijnIn de categorie goals; dan ben je al een van de leukste vrouwen (en collega’s) van culi-Nederland. Met de állerliefste teckel. Met tientallen succesvolle boeken op je naam en natuurlijk niet te vergeten televisieprogramma’s. En dan heb je sinds vandaag ook nog eens je eigen servieslijn!

Jaloersmakend, niet? Ware het niet dat als je het iemand gunt, het Janny (ik mag Janny zeggen?) wel is. Vandaag was de presentatie van het servies, tijdens een heerlijk ontbijt in de Bijenkorf in Amsterdam. Het servies werd door niemand minder dan André van Duin aan haar uitgereikt.

Janny en André servies

Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijn

Het moment dat je het servies ziet, denk je meteen; hé Delfts Blauw. En dat blijkt ook een belangrijke inspiratie te zijn. Janny legt uit “Delfts blauw aardewerk is ooit ontstaan als imitatie van het beroemde Chinese blauwwitte porselein. Dit is als het ware een eerbetoon aan die verschillende culturen. Maar ook de tulp die Hollands lijkt maar van Turkse oorsprong is. Ik hou niet alleen van de kleurencombinatie en het gevoel van hand geschilderd maar wilde ook een brug slaan in de tijd tussen traditie en vernieuwing tussen strak gestileerd en nonchalant en ongedwongen.”

Sharing Moments

Het servies heeft de naam Sharing moments gekregen, omdat – zoals Janny zelf zegt – er niets mooiers is dan dierbare momenten met elkaar te delen en hoe kun je dat beter doen dan met daarbij iets te eten of te drinken!

Servies Janny Borrel sfeer 2 web2_.jpg

Wat kost het servies van Janny van der Heijden

Het servies – dat te koop is bij de Bijenkorf – is meer dan betaalbaar. Een bordje heb je al voor € 3,95, een mok kost bijvoorbeeld € 6,95 en het duurste item – de theepot (met extra lange inschenktuit) – kost € 39,95. Een servies om heerlijk bij elkaar te sparen wat mij betreft en op alle mooie momenten van de dag te gebruiken.

Gepubliceerd op 24 januari 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.
4 november 2023
Bar Beurre Maastricht
 
Bar Beurre in Maastricht

Ik kan je meerdere redenen geven om naar Maastricht te gaan. En met de opening van Bar Beurre heb je weer een reden erbij!
28 oktober 2023
wild in de achterhoek
 
Wild in de Achterhoek

Als je wild wil eten, dan is de Achterhoek een top culinaire bestemming daarvoor. Ga je mee op wildreis door de Achterhoek?!
9 oktober 2023
wijnen uit Rueda
 
Rueda wijnen: De perfecte match met groente

De nieuwe oogst Rueda wijnen is nét geplukt! Een perfect moment om je meer te vertellen over deze frisse Spaanse wijn met een bite.
5 oktober 2023
de waag leiden
 
12x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 12 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.