Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijnIn de categorie goals; dan ben je al een van de leukste vrouwen (en collega’s) van culi-Nederland. Met de állerliefste teckel. Met tientallen succesvolle boeken op je naam en natuurlijk niet te vergeten televisieprogramma’s. En dan heb je sinds vandaag ook nog eens je eigen servieslijn!

Jaloersmakend, niet? Ware het niet dat als je het iemand gunt, het Janny (ik mag Janny zeggen?) wel is. Vandaag was de presentatie van het servies, tijdens een heerlijk ontbijt in de Bijenkorf in Amsterdam. Het servies werd door niemand minder dan André van Duin aan haar uitgereikt.

Janny en André servies

Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijn

Het moment dat je het servies ziet, denk je meteen; hé Delfts Blauw. En dat blijkt ook een belangrijke inspiratie te zijn. Janny legt uit “Delfts blauw aardewerk is ooit ontstaan als imitatie van het beroemde Chinese blauwwitte porselein. Dit is als het ware een eerbetoon aan die verschillende culturen. Maar ook de tulp die Hollands lijkt maar van Turkse oorsprong is. Ik hou niet alleen van de kleurencombinatie en het gevoel van hand geschilderd maar wilde ook een brug slaan in de tijd tussen traditie en vernieuwing tussen strak gestileerd en nonchalant en ongedwongen.”

Sharing Moments

Het servies heeft de naam Sharing moments gekregen, omdat – zoals Janny zelf zegt – er niets mooiers is dan dierbare momenten met elkaar te delen en hoe kun je dat beter doen dan met daarbij iets te eten of te drinken!

Servies Janny Borrel sfeer 2 web2_.jpg

Wat kost het servies van Janny van der Heijden

Het servies – dat te koop is bij de Bijenkorf – is meer dan betaalbaar. Een bordje heb je al voor € 3,95, een mok kost bijvoorbeeld € 6,95 en het duurste item – de theepot (met extra lange inschenktuit) – kost € 39,95. Een servies om heerlijk bij elkaar te sparen wat mij betreft en op alle mooie momenten van de dag te gebruiken.

Gepubliceerd op 24 januari 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.