Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijnIn de categorie goals; dan ben je al een van de leukste vrouwen (en collega’s) van culi-Nederland. Met de állerliefste teckel. Met tientallen succesvolle boeken op je naam en natuurlijk niet te vergeten televisieprogramma’s. En dan heb je sinds vandaag ook nog eens je eigen servieslijn!

Jaloersmakend, niet? Ware het niet dat als je het iemand gunt, het Janny (ik mag Janny zeggen?) wel is. Vandaag was de presentatie van het servies, tijdens een heerlijk ontbijt in de Bijenkorf in Amsterdam. Het servies werd door niemand minder dan André van Duin aan haar uitgereikt.

Janny en André servies

Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijn

Het moment dat je het servies ziet, denk je meteen; hé Delfts Blauw. En dat blijkt ook een belangrijke inspiratie te zijn. Janny legt uit “Delfts blauw aardewerk is ooit ontstaan als imitatie van het beroemde Chinese blauwwitte porselein. Dit is als het ware een eerbetoon aan die verschillende culturen. Maar ook de tulp die Hollands lijkt maar van Turkse oorsprong is. Ik hou niet alleen van de kleurencombinatie en het gevoel van hand geschilderd maar wilde ook een brug slaan in de tijd tussen traditie en vernieuwing tussen strak gestileerd en nonchalant en ongedwongen.”

Sharing Moments

Het servies heeft de naam Sharing moments gekregen, omdat – zoals Janny zelf zegt – er niets mooiers is dan dierbare momenten met elkaar te delen en hoe kun je dat beter doen dan met daarbij iets te eten of te drinken!

Servies Janny Borrel sfeer 2 web2_.jpg

Wat kost het servies van Janny van der Heijden

Het servies – dat te koop is bij de Bijenkorf – is meer dan betaalbaar. Een bordje heb je al voor € 3,95, een mok kost bijvoorbeeld € 6,95 en het duurste item – de theepot (met extra lange inschenktuit) – kost € 39,95. Een servies om heerlijk bij elkaar te sparen wat mij betreft en op alle mooie momenten van de dag te gebruiken.

Gepubliceerd op 24 januari 2019


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 mei 2024
boodschappenlijstje
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Duitsland

Wat staat er op mijn boodschappenlijstje voor de Duitse supermarkt? Heel veel tips voor Duitse boodschappen!
28 april 2024
Londen tips
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Engeland

Wat neem je aan boodschappen mee uit de de supermarkt in Engeland? Dit is mijn Engelse boodschappenlijstje!
28 april 2024
verschil champagne cava prosecco
 
Verschil champagne cava en prosecco

Qua bubbels is er voor iedere smaak en portemonnee een lekkere fles te vinden. Maar wat is nou het verschil tussen champagne, cava en prosecco?
18 april 2024
MothrEarthProof- skincare
 
MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorging

Maak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.